İlişkisi Bitmek Üzereyken Yeni Sevgili Bulan Kişilerin 14 Mide Bulandırıcı Özelliği

Neden yani? Azıcık beklesen ölür müsün be?!

1. Bencildir.

Sadece kendini düşünür. Kendi düşüncesi, kendi mantığı, kendi ponçik kalbinin ne hissettiği. Kısacası 3 kişiden oluşur: Kendi, keyfi ve kahyası! Hadi canım, naş! Seninle mi uğraşacağız?

2. Güvenilmezdir.

Yaşadığınız her şeyin büyük bir yalandan ibaret olduğunu kafanıza dank ettirir. Güvenilmez insanlardır. Ne bekliyordunuz ki zaten?

3. Değer bilmez.

Bırak ilişkini, öncelikle kendi değerin olsun biraz ya. Ne bu ucuzluk. Ne değer bilirler, ne kıymet bilirler, ne de seni önemserler. Hiç boşuna uğraşmayın yani.

4. Ne istediğini bilmez.

'Ay onu mu sevsem, yoksa buna mı yazsam, ay bu da olmadı eski sevgilime mesaj mı atsam'cılar! Asla ne istediklerini bilmezler. Bu yüzden de kafaları hep karışıktır.

5. Yedek bataryayla çalışır.

Sizden sıkıldığı an, gideceği kapı çoktur! Asla yalnız kalmaz, sizle birlikteyken mendil attığı herkesin kapısından tek tek mendillerini toplar, çiçeklerinden balını alır, emin olabilirsiniz!

6. Maymun gibidir.

Hah tam olarak böyle! Daldan dala, daldan dala. Maymun gibi! Bir daldan diğer dala geçerken iki eli de boş kalmaz. Çünkü neden kalsın? B*k yiyesice!

7. Aç gözlüdür.

Bir tane ile yetinmeyi bilmez. Öyle aç gözlüdür ki; herkes onu sevsin ister. İlgi odağı haline gelmeye bayılır. Bu yüzden de ben merkezcidir! Çünkü dünya onun etrafında dönüyor.

8. Yalnız kalamama sendromu vardır.

Yalnız olmaktan bir korkar bir korkar bir daha korkar! Çünkü yalnız kalırsa onun için dünyanın sonu gelmiş demektir. Starbucks'a kimle gidecek? Instagram'da 'Bak benim sevgilim var ayıq ol ;))' havalarını nasıl atacak? 'Ashqım yhaa' diye kimlere triplenecek ve surat yapacak?

9. Eşeğini sağlam kazığa bağladığını düşünür.

Aslında eşeğin kendisi olduğunun farkında değildir. Hem de iki 'ş' ile. Eşşek.

10. İlişkiye saygısı yoktur.

Muhtemelen hiçbir zaman da olmayacaktır. Yahu önce bitir ilişkini, ondan sonra ne b*k yersen ye be! Bu kadar zor olmasa gerek?

11. Çok güzel rol yapar.

Harika oyunculuk yetenekleri vardır bu omurgasızların. Sinsi bir yılan gibi davranırlar adeta. Siz hiçbir şey anlamazsınız. Arkanızdan türlü türlü işler çevirirler. Eh, eninde sonunda ortaya çıkar tabii.

12. Cep muamelesi yapar.

'Sen şöyle bi kenarda bekle, ben bi arkadaşa bakıp çıkıcam'cıdır. Sizi avucunun içine alır. Kendi kafasına göre oynar. Fark ettiğinizde artık iş işten geçmiştir her iki taraf için de. Kaç kaç kaç!

13. "Seninle birlikteyken onunla arkadaştık."

Genel savunması budur. S*çtın bari sıvama be! Yedik biz de!

14. "Boşluktaydım" bahanesi.

Gitti yerde aradığını bulamayınca, size geri dönmeye çalışacaktır. Eğer siz de kıyamayıp affederseniz açıklaması her daim 'boşluktaydım' olur. Baktı sizle de yapamıyor, tekrar gider. Tekrar gelir. Harika bir kısır döngü.

Ama ne demişler?

Aldatan aldanır! Siz kendi yolunuza bakın! Eninde sonunda sizi hak edecek harika bir insanla karşılaşacaksınız!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
11.08.2016

En kötüsü de ardından gelen "Ben bunu mu sevdim?" düşüncesi

11.08.2016

birde boşa giden emek. ''ben değmecek kişiye mi verdim bunca emeği bunun için mi çırpındım'' düşüncesi

11.08.2016

düzgün bir erkek ilk adımı atmaz düzgün bir bayan da atmaz. ilişki teklif edenle olmaz. etmeyenle zaten olmaz. ilişkisi olan şerefsizdir.

11.08.2016

nassı yani

11.08.2016

Editörü çok üzmüşler beeee. Yakın cigaraları 😄

TÜM YORUMLARI OKU (47)