İlişkinizi Gökkuşağı Kadar Renkli Hale Getirmek İçin Partnerinizle Çıkabileceğiniz 10 Egzotik Seyahat

İlişkisini renklendirmek, biraz heyecan katmak isteyenler buraya! Partnerinizi alıp gidebileceğiniz, aşkınızı doruklarda yaşayabileceğiniz egzotik seyahat rotaları oluşturmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse, çantanızı hazırlayın yolculuğa çıkıyoruz!

1. Endonezya

Tapınakları, pirinç tarlaları ve mükemmel konseptteki otelleri ile Endonezya'nın bir adası olan Bali'ye hem aşık olacak hem de Bali'de yeniden aşkı yaşayacaksınız. Doğasından, ortamından ve yapacaklarından sıkılmayacağınız bu yer size çok iyi gelecek.

2. İzlanda

Buzulları, soğuk havası ve kuzey ışıkları ile tam bir kuzey rüyası sunan İzlanda ilişkinizin daha da ısınmasını sağlayacak. Hem romantik hem de gerçek olamayacak kadar güzel manalarına aşık olacak hem de birlikte çok keyifli vakit geçireceksiniz!

3. Japonya

Hem Tokyo'nun rengarenk sokakları hem de Kyoto'nun mükemmel tapınakları ile eğlenceli ve kültürel bir rota oluşturabilirsiniz. Japonya'daki ünlü yetişkin yerlerine giderek de partnerinizle farklı bir eğlence yakalayabilirsiniz.

4. Tayland

Tatilde tüm gün hindistan cevizi suyu içeyim ve denize gireyim diyorsanız Tayland'ın adaları tam sizlik! Daha çok deniz, kum, güneş üçlüsünü kapsayan bu rotada Bangkok'a giderek şehir hayatını da deneyimleyebilirsiniz.

5. Grönland

Danimarka Krallığı'na bağlı olan bu özerk bölge daha da kuzeyi keşfetmek ve kuzey yaşantısını sevenler için ideal. Bir çılgınlık yapıp cruise ile Grönland'a gidebilir ve karla kaplı müthiş bir tatil geçirebilirsiniz.

6. Brezilya

Rio de Janeiro şehri, Amazon yağmur ormanları, Iguazu Şelaleleri ve ünlü karnavalı ile sizi bambaşka bir yere davet eden Brezilya da keşfetmeyi seven çiftler için çok ideal. Hem şehir hayatını yaşayıp hem de doğasını keşfedebilirsiniz.

7. İtalya

Romantik ve bol güneşli bir rota planlıyorsanız sizi İtalya'ya hatta Cinque Terre'ye doğru alalım. Rengarenk evleri, masmavi denizi ve Akdeniz esintisi ile aşkınızı pekiştirecek bir restoran!

8. Norveç

Biraz da üşüyelim diyorsanız rotayı Norveç'e doğru çevirmek çok iyi olacaktır. Norveç'in kuzeyine çıkarak kuzey ışıklarını görebilir ve gerçekten de bu mükemmel doğa olayının altında romantik anlar yaşayabilirsiniz.

9. Sri Lanka

Hem doğa ile iç içe olmak hem de sörf yapmak istiyorsanız Sri Lanka'dan daha iyi bir seçenek olamaz. Yemyeşil yolları, eşsiz tren yolculukları ve sahilleri ile Sri Lanka ilişkinize ve keşfetme aşkınıza çok iyi gelecek!

10. Hawaii, ABD

Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı bir eyalet olan Hawaii, doyasıya eğlenmek ve denize doymak için ada sever çiftlerin bir numarası. İncecik kıyafetlerinizi alıp rotanızı Hawaii'ye çevirebilir ve sörf ile güneşin tadını bol bol çıkarabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!