İlişkinizdeki Güveni Olgunlaştırmak İçin Mutlaka Dikkat Etmeniz Gereken Davranışlar

İlişkilerde güven duygusu zaman zaman azalabilir ve bununla beraber gelen kıskançlıklar da aranızdaki bağı zedelemeye yetebilir. Bu nedenle ilişki esnasında, karşınızdaki insan ile aranızdaki güven duygusunu tekrar sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Güven duygusu sadece farklı insanlarla ilgili de değildir. Aranızdaki güveni her koşulda sağlamanız gerekir. Peki, bu durumlarda neler yapmalısınız?

Telefonunuza erişimini sağlayabilirsiniz.

Artık, sosyal medyayı bu kadar aktif olarak kullandığımız bir dönemde olduğumuz için, insanlar sözlerden çok neler yaptığımıza bakıyor ve güven duygusunu da bu şekilde görüyor. İzinsiz olarak birinin özelini karıştırın demiyoruz elbette ama yanınızda partneriniz varken, telefonunuzda bir şeyler yaparken gizli saklı bir yerlere geçmeniz aranızdaki güven duygusunu zedeleyebilir. Bu nedenle, telefonunuzla gizli bir şey yapmadığınızı yanınızdaki insandan saklanmayarak çözebilirsiniz.

Güven duygunuz zedelenmişse ondan bir şey yapmasını isteyebilirsiniz.

Bu durum test etmek gibi algılanmamalı. Ufak bir ricanızı nasıl yerine getirdiğini görebilirsiniz. Bu bir alışveriş listesi bile olabilir. Sizinle iletişime geçme şekli ufak gibi görünse de zaman içinde birbirinize duyacağınız güven hissini yenilemenize yarayacak.

Ondan da bir şeyleri planlamasını isteyebilirsiniz.

Her şeyi planlı ve programlı olarak yapan kişi sizseniz, bundan sonraki süreçlerde planlama durumunu partnerinize bırakabilirsiniz. Karşınızdaki insan ile aranızdaki güven duygusunu oluşturmak istiyorsanız ona ne kadar güvendiğinizi göstermeniz işinize yarayabilir.

Çift olan arkadaşlarınızla daha fazla etkinliğe katılabilirsiniz.

Birlikte, diğer çiftlerle beraber yapacağınız görüşmeler aranızdaki ilişkinin bağını size tekrar hatırlatacaktır. Bu süreçte asla ama asla kıyaslama yapmamalı ve hayatınızdaki insanı yargılamamalısınız. Bunları yaparsanız aranızdaki güven duygusu tazelenecektir.

Beraber yapmak istediğiniz hedeflerinizin listesini tutun.

Bu, birlikte bir şeyleri başarmak istediğinizi ve aranızdaki bağın kuvvetlenmesini dilediğinizi gösterecektir. Beraber bir şeyler paylaşmak, aranızdaki güveni arttıracak ve birlikte ilerleyeceğiniz yolun nasıl olacağını size tekrar gösterecektir.

Endişeleriniz hakkında konuşmaktan çekinmeyin.

İlişkilerdeki en önemli nokta da iletişim oluyor. Eğer aranızdaki iletişimi kısıtlarsanı birbirinize olan hislerinizde azalmalara neden olursunuz. Karşınızdaki insana, korkularınızı ve endişelerinizi açmak bu konuda onun da size karşı açık olmasını sağlayacaktır.

Kendi dilinizi oluşturun.

Sadece sizin anlayabildiğiniz, beraber paylaştığınız şeylerden ortaya çıkarttığınız yeni bir iletişim dili, aranızdaki bağı ve güveni sağlamlaştırmaya çok ama çok yarar sağlayacaktır.

Birbirinize özel alan tanıyabilirsiniz.

Her zaman her şeyi birlikte yapmak sizi de karşınızdaki insanı da yorabilir. Bu nedenle o da dışarı siz de dışarı tek başınıza çıkabilmeli ve bu süreçlerde de hassas davranabilirsiniz. Aradığı zaman o telefonu açmanız zaman içinde size olan güvenini arttıracaktır.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!