İlişkinin Üstüne Atom Bombası Atılmış Gibi Etki Yaratacak 10 Kırıcı Cümle

İşin içinde aşk olunca ilişkiler çok daha karmaşık bir hale geliyor! Bir ilişkiyi yürüten en temel sebep açık ve anlaşılır ifadelerdir. Sinirle söylenmiş kırıcı cümleler karşı tarafa zarar vermekten başka bir şeye yaramaz. Bu yüzden ilişkinizin dinamiğini bozmak istemiyorsanız her kelimenizi seçerek konuşmanızda fayda var...

1. O güne dönebilseydik seninle hiç tanışmazdım...

Her ne yaşanırsa yaşansın ilişkide bir kişinin bu cümleyi söyleyebilecek kadar kırılması inanılmaz üzücü! O kişi sizi o kadar üzmüş ki unutmayı değil, direkt hayatınızda hiç olmamasını dileyecek raddeye gelmişsiniz demektir.

2. Artık seninle vakit geçirmekten sıkılıyorum...

Hayatınız boyunca birlikte vakit geçirmek istediğiniz insanın sizinle aynı fikirde olmaması insanın içinde bir yerlere dokunuyor! Yine de tek bir kişinin sinirle söylediği bir cümlenin sizin değerinizi belirlemeyeceğini de hatırlatmış olalım...

3. Seninle bir gelecek göremiyorum.

Tabii ki de hiç kimse partneriyle birlikte gelecek hayalleri kurarken günün birinde bu duygunun yavaş yavaş kaybolacağını düşünemez ama artık geleceğinizi düşündüğünüzde partnerinizle birlikte kendinizi hayal edemiyorsanız da bunu tatlı dille söylemenin bin farklı yolu var.

4. Birbirimizle uyumlu değiliz.

İnsanlar her geçen gün büyüyor ve bu süreçte istek ve arzuları da değişiyor. Partnerinize aşık olduğunuz zaman hissettiklerinizle, şu an hayattan beklentilerinizin aynı olmaması bu yüzden çok doğal! Yine de bir kere bunu söyledikten sonra pek geri dönüş imkanı da olmuyor.

5. Beni arkadaşlarına tercih ediyorsun!

Partnerinizin size yeterince ilgi göstermediğini hissediyorsanız öncelikle onunla bu konuyu konuşmayı deneyin. Eğer hala ilk sıraya koyduğu arkadaşları ise bu cümle ilişkide büyük bir patlamanın başlangıcı olacak...

6. Sana güvenemeyeceğimi en başından biliyordum!

Bir ilişkinin en önemli dinamiği güvendir ve birine güvenebilmek çok uzun zaman alır. Birine güvenemeyeceğinizi en başından biliyorsanız orayı hemen terk edin çünkü o insan asla değişmeyecek...

7. Seni seviyorum ama sevmek yetmiyor...

Muhtemelen bu cümle kurulduysa sen seviyorum cümlesinin de içi biraz boşalmıştır. İlişkide sadece sevginin yetmeyeceğinin hepimiz farkındayız ama eğer cümle 'ama' ile devam ediyorsa o konunun derinliklerinde başka kırgınlıklar da oluyor.

8. Gün içinde duygularının sürekli değişmesinden çok sıkıldım.

Yoğun bir günde her duygunun birbirini kovalaması ve değişmesi çok normal! Sadece neşeli anlarınızda yanınızda olan kişiyle bağlarınızı hemen koparın.

9. Eskisi gibi hissetmiyorum.

Eskisi gibi hissetmemenin ilişkide birçok sebebi olur. İlişkide edilen kavgalar, sorunlar, çözülemeyen ve halı altına süpürülen problemler bir araya toplanıp tıpkı karabasan gibi üstünüze çökebilir. Bu durumda kendinizin mi eskisi gibi hissetmediğini yoksa partnerinize karşı mı eskisi gibi hissetmediğinizi anlamanız kilit nokta olacaktır.

10. Sen benim için sadece bir hevestin!

Karşı taraftan böyle bir şey duyduğunuzda sadece mutlu olun çünkü her zaman inandığınız şeylerin peşinden gittiniz ve karşı tarafın bunu söyleyebilecek bir karakteri olması da sizin probleminiz olmaktan çıkıyor.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!