İlişkilerde Kadının Yaşadığı 7 Psikolojik Şiddet

YETER ARTIK!

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR

Hayatta hep kadınlar çok iyi ılımlı ve olumlu. Erkeklerin tamamı kaba saba, anlayışsız ve şiddet düşkünü. Eşini severek evlenen ve ona kıyamayan birçok erkeğin psikolojik şiddet gördüğünü ve sustuğunu da biliyoruz. Sonra bu birikimlerin patlaması sonucu ortaya çıkan durumdan yine erkek sorumlu oluyor. İlginç bir dünya. İnsanların kadın-erkek diye ayrılacağı yerler var, ayrılmayacağı yerler var. Şiddete eğilim ruhsal bir bozukluktur ve bunun cinsiyeti yoktur.

22.01.2017

kadınların efendi erkek yerine orospu çocuğu tercihi konulu videonuz güzel olmuş. sahi kadınlar siz değil misiniz efendi erkek sıkıcı erkektir diyip nerede psikopat var onu bulan, dövse de sövse de içten içe bundan haz eden ?!? bir sürü efendi adam vardı her biri seni yenecem istanbul yemini eder gibi ant içtiler birer piç olmaya, eserinizle övünün :)

23.01.2017

Hemcinslerim günümüzde kendi cellatlarını kendileri buluyor, nerde it,serseri kopuk tip var onlara kendilerini kaptırıp ondan sonra vay efendim tüm erkekler kötü diye genelleme yapıyorlar, İyi bir koca ve baba olur mu diye bakmak yerine kaşına gözüne parasına aşık oluyorlar ondan sonrası malum.Sanırım bu birazda Türk dizilerinden kaynaklı bu durum, gerçek hayatta holding veliahtı, yakışıklı zengin erkek aramaktan evde kalıyorlar genelde.Sanki kendileri çok matah kızlarmış gibi.

23.01.2017

Böyle ilişkiler gırla vallahi, karşınızda ki insanları cool'muş, arabası varmış, sosyalmış diye seçerseniz, evlendiğiniz de böyle bir öküz ile yaşarsınız vallahi. Allah korusun.

TÜM YORUMLARI OKU (20)