İliç'teki Maden Faciasında Bir İşçinin Daha Cansız Bedenine Ulaşıldı

Erzincan İliç ilçesinde 13 Şubat 2024'te meydana gelen madende toprak kaymasıyla oluşan faciada, arama çalışmaları sürüyor. Toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklarken, tüm işçilerin naaşlarına ulaşılana kadar çalışmaların devam edeceğini de belirtti.

İliç'te yaşanan maden faciasından 93 gün sonra bir işçinin daha cansız bedeni bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından duyurduğu gelişmede, cansız bedenine ulaşılan işçinin ailesine sabır ve başsağlığı da diledi.

twitter.com

Bayraktar, yaptığı paylaşımda toprak altında kalan tüm işçilere ulaşılana dek çalışmaların devam edeceğini de belirtti.

13 Şubat günü oluşan faciada toprak altında 9 işçinin kaldığı belirlenmiş, kayıp işçilerden 5'inin cenazesine 93. günde ulaşıldı. Toprak altında kalan 4 işçiyi arama çalışmaları sürüyor.

Popüler İçerikler

Van Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözleriyle Bitiren Bengü'ye İzleyiciler Pet Şişe Fırlattı!
Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
YORUMLAR
04.06.2024

Üzerinden bu kadar süre geçip bu haberler gelince ne kadar aciz ve zavallı bir millet olduğumuz aklıma geliyor tekrar tekrar. Tivitirdan, Instagramdan, ordan burdan yazmaktan başka halta yaradığımiz yok. Başımıza bu belayı getirenlerin yanina kâr kalıyor herşey...Seyrediyoruz öylece ve sonra unutuyoruz...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ