İlhan İrem'in Yıllar Önce FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'e Tek Tek Saydırdığı Muhteşem Yazısını Okumalısınız

İlhan İrem bu ülkenin yetiştirdiği en büyük değerlerdendi. O sadece müziği ile değil, aydın kişiliğiyle de hatırlanacak bir sanatçı. Yıllar önce FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e inci gibi saydırdığı bu yazıdan haberiniz var mıydı?

Bu dünyadan bir İlhan İrem geçti ama öyle böyle geçmedi. Sadece bizlere bıraktığı harika eserleriyle değil, Türkiye'nin aydın bir yüzü olarak da hatırlayacağız onu her zaman. Neden mi?

Çünkü henüz kimse o kadar da cesur değilken, FETÖ başı Fethullah Gülen'e "Fetuş" diyerek söylenmesi gereken en önemli cümleleri söyledi.

Kasım 1999'da Yeni İleri'de yazdığı "Mektup" başlıklı yazının önce bir kısmına, sonra tamamına bakalım isterseniz.

"Sevgili Fetuş, seni çok özledik nerelerdesin? Devlete çöreklediğin bunca kadrolarla, bütün suçlamalardan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılırsın. Alt tarafı DGM'de vereceğin bir ifade, niye korkuyorsun?"

"Türkiye Cumhuriyeti'nin, Kemalist devrimlerin sarsılmaz bekçileri olarak seni bu coğrafyada bekliyoruz. Gel de içten pazarlıklı hayallerinin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini yakından gör"

Yazının tamamını 18 ağustos 2016'da yani 15 Temmuz'dan hemen sonra İlhan İrem bir kez daha Twitter hesabından paylaşmıştı.

İşte o mektup! 👇

Bu yazının hemen ardından Fethullah Gülen, İlhan İrem'e 1999 yılının parasıyla 1 milyar TL'lik tazminat davası açmış ve kazanmıştı.

Güle Güle İlhan Abi! Türkiye çok önemli bir değerini kaybetti...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Hülya Koçyiğit'in Damadı Ender Erkoçlar'ın Sahibi Olduğu Alkoçlar Otelcilik A.Ş Hakkında İflas Kararı Çıktı
YORUMLAR
28.07.2022

tabi biz o zamanlar çocuktuk, fetö metö bilmiyorduk. ama düşün ki 99 yılında böyle bir mektup yazılmış, yani herşey apaçık ortada ve biliniyormuş, buna rağmen neyin kandırılması? önüne gelene terörist diyen gerçek terörist aslında kim?

28.07.2022

Sözde din üzerine çok baskı olduğu için insanlar böyle cemaatlere yönelmişler! 1 Milyar TL'lik tazminat davası açıp kazan cemaat lideri varken, nasıl bir baskıymış bu? Kendi cehaletlerinin sebep olduğu ne varsa abuk sabuk bahanelerle başkalarına atmayı alışkanlık haline getirmişler.

28.07.2022

Canım İlhan İremim.... çocukluğum güzel günlerim ileri görüşlü doğru özü sözü bir duayenim. Allahın hikmetine sual olmaz ama işte insan üzülüyor. O kadar şerefsiz varken şerefli onurlu insan lar eksiliyor. Allah rahmet eylesin. Konuşursam göz yaşlarım beni boğacak biliyorum. Konuşamıyorum....

28.07.2022

Hatırlıyorum. İlhan İrem bu yazısıyla benim de düşüncelerimi paylaşmıştı. 1983 yılı fetö için dönüm noktasıydı. Darbe sonrası, Özal'ın başbakanlığında mantar gibi çoğladılar. Dersaneler, okullar.... 1984, 1986 ve 2002 de bu lavuklar ile yollarımız kesişmişti. İlk ikisinde öğrenciydim henüz. Palavralarıyla taşak geçince istemediler. 2002'de ise ticari olarak "sana iş yağdırırız, ama zamanı gelince biz ne dersek yapacan" dediler. Siktirin lan deyince kötü adam ilan ettiler. Yılarca memleketi deli gibi sömürdüler. Halen devam etmekteler. Şu an kabinede de, kritik görevlerde de bir sürü fetöcü var. Takım elbiseden nefret ettim bunlar sayesinde (3 beden büyük çuval gibi takım elbiseler giyip yurtlarda şurda burda altında terlike dolanırlardı)

29.07.2022

AKP fetö bunlar beraberler önceden de beraberlerdi şimdi de beraberler koyun olmayalım uyumayalım bu darbe de onların oyunuydu erbabakan hocamız hep derdi CHP AKP bunlar işbirlikçiler amerikancılar derdi Allah rahmet eylesin

TÜM YORUMLARI OKU (35)