İlham Verici Bir Başarı Hikayesi Sunan Netflix'in 'NYAD' Filmini İnceledik!

Netflix'in yeni biyografik filmi 'NYAD' izleyicilerden büyük ilgi gördü. Kısa süre önce gösterime giren filmi izleyenler, gerçek olaylardan esinlenilen bu filmi öve öve bitiremedi.

Filmin detaylarına ve sosyal medyadan gelen yorumlara bakalım. 👇

Başrollerinde Annette Bening ve Jodie Foster'ın yer aldığı Netflix'in yeni filmi 'NYAD' hikayesiyle birçok kişiyle ilham vermeye devam ediyor.

Gerçek olaylardan uyarlanan biyografik film, 60 yaşındaki bir yüzücünün tartışma yaratan hikayesini izleyiciye aktarıyor.

Netflix, filmin konusunu kısaca şöyle özetliyor: "Yüzücü Diana Nyad hep hayalini kurduğu şeyi 60 yaşında gerçekleştirmek için açık denizde yaklaşık 160 km yüzerek neredeyse imkânsız olan Küba-Florida etabını tamamlamaya çalışıyor."

Julia Cox'un yazdığı, Elizabeth Chai Vasarhelyi ve Jimmy Chin'in yönettiği Nyad, 3 Kasım'da Netflix kütüphanesine eklendi.

Onlarca yıl spordan uzak kalan maraton yüzücüsü Nyad'ın Florida Boğazı'nın köpekbalığı istilasına uğramış sularında köpekbalığı kafesi olmadan yüzmek istemesi ve 36 yıl, 5 denemenin ardından nihayet köpekbalığı kafesi olmadan bu tehlikeli yolculuğu gerçekleştiren ilk kişi olması izleyici tarafından büyük ilgi gördü.

3 Kasım'da izleyiciyle buluşan, ilham veren bir hikayeye sahip olan 'NYAD' filmi seyirci tarafından sosyal medyada övülen bir film oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısının tavsiyesi👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Filmi izlediyseniz yorumlarda buluşalım.👇

İlginizi çekebilir:

Walt Disney Studios'un 100. Yıl Sembolü Olan 'Wish' Filmi Rotten Tomatoes Açılışıyla Hayal Kırıklığına Uğrattı

👇

'Rocky' Filmlerinin Yan Ürünü Olan 'Creed' Serisinden Yeni Film Müjdesi!

👇

Öngörülmesi Zor Bir Polisiye Arayanlar İçin Netflix'in İlaç Gibi Gelecek Filmi Reptile'ı İnceliyoruz!

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış