İlginç Babalar Günü Hediyesi

Siz de ' Yıl olmuş 2014, babalar gününde babama kravat-parfüm vb. sıradan hediyeler mi alacağım! ' diye isyanlarda olanlardan mısınız? Ee siz de haklısınız tabii ki. Özel günlerde ( gerek anneler günü olsun gerek babalar günü) alınan hediyelerin paketinden bile ne olduğunu tahmin edebiliyorsunuz. Genelde ya ayakkabı alınıyor ya parfüm yahut annelere çanta.. Ama siz babanıza alacağınız hediyenin, babanızın daha önce karşılaşmadığı ve ona daha önce yaşamadığı bir heyecanı yaşatacak farklılıkta olmasını istiyorsanız hediye tavsiyelerimizi es geçmeyin deriz. Size sıradan bir şefkat göstermeyen babanıza babalar günü hediyesi olarak neden sıradan bir hediye veresiniz ki öyle değil mi ama? O zaman bu sene babanızı şaşırtacak hediye arayışına başlayın ve önerilerimizi incelemeye koyulun :)

1-) Kişiye Özel Hakim Tokmağı

' Evin reisi ' olarak bilinen babanıza yakışacak ilginç bir hediye önerimiz var. Evde her zaman son sözü söyleyen kişi babanızsa, üzerine esprili bir mesaj yazdırabileceğiniz bu hakim tokmağı babanızın şimdiye kadar aldığı en ilginç hediye olacak.

2-) iPhone 4 Hesap Makinesi Kılıfı

Telefonlardaki hesap makineleri, normal hesap makinelerinin papucunu dama attı. Ama sizin babanız da telefonundaki hesap makinesi yerine manuel olan hesap makinesini kullanma taraftarıysa arka yüzünde hesap makinesi bulunan bu ilginç iPhone kılıfını babalar günü hediyesi olarak babanıza verebilirsiniz. Hele ki babanız muhasebeciyse, iPhone 4 hesap makinesi kılıfı sayesinde isabetli bir hediye almış olacaksınız.

3-) Kravat Tasarımlı Duvar Saati

Bazen babanızı gözlemlediğinizde nasıl bu kadar disiplinli olabildiği konusunda ona imreniyorsunuz öyle değil mi? Sizin babanız da takım elbisesi olmadığında kendisini eksik hissedenlerdense kravat tasarımlı duvar saati babanızı takdir ettiğinizin en büyük göstergesi olmaya geliyor..

4-) Müziğe Sese Duyarlı Car Equalizer Şerit (45X11cm)

Babanız için de dünya bir yana otomobili bir yana mı? Hele ki babanız müzik dinlemeyi de seviyorsa o zaman sıkı durun! Müzik sesine duyarlı bu equalizer şerit ile otomobilde müzik dinlemek artık çok daha keyifli.

5-) Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

Herkes babasına duyduğu sevgiyi dile getiremez. Sevgiyi dile getirmemek etrafınızdakilere sevgi beslemediğiniz anlamına gelmez. Bu biraz da insanın yapısıyla alâkalı elbet. Babanıza beslediğiniz sevgiyi en iyi şekilde yansıtmanız için size destek olacak dünyanın en iyi babası sertifikası en güzel babalar günü hediyesi olacak. Üzerindeki metni düzenleyebileceğiniz bu sertifika babanıza duygusal anlar yaşatacak.

6-) Çakmaklı Kol Saati

Pratik olmanız babanızın her zaman hoşuna gider. Hele ki söz konusu bir taşla iki kuş vurmak olunca değmeyin babanızın keyfine! Babanızın istisnasız olarak kullandığı tek aksesuar kol saatiyse ve babanız sigara kullanan biriyse çakmaklı kol saati turnayı gözünden vuracağınız bir hediye seçeneği olacak. Babanızın çakmak ararken ceplerini kurcalama telaşına son verecek bu kol saati babalar gününde verebileceğiniz en ilginç hediyelerden.

7-) Altın Külçe Fare

Her baba altınlara layıktır elbet ama biliyorsunuz ki her şey imkanlar dahilinde oluyor :) Kim demiş zengin olmadan zengin hissedemezsiniz diye! Altın külçe şeklindeki bu mouse ile babanıza zengin görünümlü bir sürpriz yapmanız mümkün. Altın altın olalı hiç bu kadar ucuz olmamıştı.

8-) Babalara Özel Gazete

Sizin babanız da eline gazeteyi aldığı zaman ilk olarak gazetenin spor sayfalarına göz atanlardan mı? Eee o zaman ne duruyorsunuz babanıza babalar günü için özel gazete hazırlatın. Üzerinde babanızın fotoğrafının ve kendi belirlediğiniz başlıkların yer alacağı babalara özel bu gazete babanızın şimdiye kadar aldığı en anlamlı hediye olacak.

9-) Dolar Görünümlü Cüzdan

Madem konu ilginçlikten açıldı, sıradan cüzdanların sıkıcılığından bahsetmemek olmaz. Erkeklerin kullandığı deri siyah ya da kahverengi cüzdanların sizce de rafa kalkma zamanı gelmedi mi? Farklılık her zaman iyidir ve bir yerlerden başlamakta da fayda vardır. Dolar görünümlü cüzdan ile babanız kendisini hiç olmadığı kadar zengin hissedecek.

10-) Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

Oscar plakasına ister babanızın adını isterseniz de babanıza kurduğunuz övgü dolu cümleleri yazdırarak, babanızın kendisini oscar yıldızları gibi hissetmesine vesile olabilirsiniz. Hem sizin babanız da nice film yıldızından daha karizmatik değil mi sanki! O zaman oscar ödülünü sonuna kadar hak ediyor demektir. :)

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!