İletişim Başkanlığı Harekete Geçti: Diamond Tema’ya Soruşturma, Programa Erişim Engeli

YouTube’da “Yer6” isimli kanalda şeriatı savunan Asrın Tok ile şeriat karşıtı Diamond Tema isimli kullanıcının tartışması gündem olmuştu. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, programın yayından kaldırılması için talepte bulunduklarını açıkladı. Ayrıca Diamond Tema isimli kullanıcı hakkında da soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada çok konuşulan şeriat tartışması “Yer6” isimli YouTube kanalında yapılmıştı.

Tüm detaylar 👇

Bir Agnostik ve Bir Şeriat Savunucusu Gencin Bir Araya Geldiği Programda Agnostik Genç Şeriatı Anlattı

Programda, Diamond Tema isimli kullanıcının Hz. Muhammed hakkında söylediği bazı sözler sosyal medyada bazı kesimlerden tepki çekmişti.

twitter.com

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Diamond Tema için TCK 216/ 2. ve 3. fıkralarda düzenlenen halkın bir kesimini aşağılama ve dini değerleri aşağılama suçlarından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ayrıca programa erişim yasağı da talep edildi.

Popüler İçerikler

Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
5 Yaşındaki Kuzenini Zorla Dudağından Öpen TikTok Kullanıcısı Duygu Özgül Tutuklandı
Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
16.06.2024

Gerçekler zoruna gitmiş yine islamcıların. Diamond tek bir yalan yanlış şey demiyor

20.06.2024

hangi gerçekler? adamın söylediklerinin hepsi manipülatif.... Eşşek gibi kendisi de gerçeğin ne olduğunu bildiği halde çarpıtan kendi gerçekliği ölçütüne indiren basit bir laf cambazı. Şeriat Devleti diyebileceğin tek dönem Mekkenin Fethi ile devlet statüsü kazanan İslam coğrafyası 630 Hz. Alinin vefatı 661 31 yıllık bir süreç. kalanı Aşiret yada hanedanlık dönemi ŞERİATLA alakası yok. Kaldı ki şeriat bir yöetim biçimi değil hayat tarzı. geç onuda bahsettiği konuda ŞERİAT KURAN İLE SINIRLARI ÇİZİLMİŞ ALLAH'IN KANUNLARI... A dan Z ye söylediklerinin hepsi yalan...

16.06.2024

la olum tarikatçılar dinin içinden geçti hiçbir şey yok :) insanlar tarikatçılar yüüznden dinden soğudu :d

16.06.2024

çubuk kraker zekalı asrın ve tüm tv ye youtube çıkan sözde İslamiyet savunucuları gibi lafları yemiş oturmuş çünkü hepsi doldurma kafa kendi araştırmıyor okumuyor savunamıyor temel yok İslamiyet'i kötü gösteren tayfa asıl bunlar bu tayfanın hepsi cahil bence asrına ve diğerlerine soruşturma açılmalı

TÜM YORUMLARI OKU (100)