İletişim Başkanı Altun: 'Doğalgaz Rezervlerini Çıkarmaya Başladığımızda Döviz Çıktısı Azalacak'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Keşfettiğimiz doğal gaz rezervlerini de çıkarmaya başladığımızda enerji için döviz çıktısı azalacak ve bu da vatandaşlarımıza alım gücü ve refah olarak geri dönecek' dedi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'İhracatta Cumhuriyet tarihimizin en yüksek aylık rakamına ulaşıldı. İhracatımız geçen yılın Kasım ayına göre yüzde 33,4 artışla 21,5 milyar doları buldu. Kısa zamanda keşfettiğimiz doğal gaz rezervlerini de çıkarmaya başladığımızda enerji için döviz çıktısı azalacak ve bu da vatandaşlarımıza alım gücü ve refah olarak geri dönecektir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye hedefimiz için durmadan çalışacağız' ifadesini kullandı.

Altun'un paylaşımları 📌

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
02.12.2021

Doğalgaza bu ay zam gelecek yani

Lakin bu Gaz piyasalari ile alakali, pahalanirsa mecbur zam gelir.

02.12.2021

Son günlerin favori fıkrasını yazalım. Nasreddin Hoca'nın birine borcu varmış, adam sormuş: “Hocam borcunu ne zaman ödeyeceksin.” Hoca, “Diken alacağım, onları koyunların geçtiği yerlere dikeceğim. Koyunların yünleri dikenlere takılacak, ben yünleri toplayacağım, sonra hanım onları, yıkayacak, tarayacak, eğirecek, dokuyacak, ben ip yapıp pazarda satacağım ve böylece borcumu ödeyeceğim” demiş. Adam bu plana gülünce hoca cevabı yapıştırmış: “Peşin parayı gördün ya , nasıl da gülüyorsun.”

10 yıldır aynı terane

TÜM YORUMLARI OKU (24)