İlçede Merak Uyandıran İlanlar: "Kadınların Parasını Yiyor"

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde direklere asılan ve üzerinde bir erkeğin fotoğrafının bulunduğu ilanlar merak uyandırdı. 'Mahallenizde barındırmayın. Saf ayağına yatar, inanmayın', 'Kadınları çiçekle kandıran bir şeytan', 'Sapık ve tecavüzcü. Kadınları kandırıp parasını yiyor' gibi suçlacıyıcı ifadelerin yer aldığı ilanları kimin astığı ise bilinmiyor.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi sakinleri, sokaklarda direklere asılan ve üzerinde bir erkeğin fotoğraflarının yer aldığı ilanlar ile merak içine girdi.

Mahallenin çeşitli noktalarındaki direklere bir kişinin fotoğrafları ile taciz iddialarını içeren yazılar asıldı.

Yazılarda, "Mahallenizde barındırmayın. Saf ayağına yatar, inanmayın", "Kadınları çiçekle kandıran bir şeytan", "Sapık ve tecavüzcü. Kadınları kandırıp parasını yiyor" gibi ifadelere yer verildi. Mahalle sakinleri, kim veya kimler tarafından asıldığı bilinmeyen yazıları ve fotoğrafları gördüklerinde şaşkınlık yaşadı.

Bir mahalle sakini, "Pazar sabahı arabamı temizlemek için dışarıya çıktım. Evimin önündeki direkte yazı olduğunu fark ettim. Merak ettim, yazıyı inceledim. Bir adamın fotoğrafı vardı. Yazı yazılmış ama ben şahsı tanımıyorum. Bu adamın mahallede olduğu söyleniyor. Ben hiç görmedim. Bunları asan mağdur olduğunu, canının yandığını belirtmek istemiş. Ama ben herhangi bir şekilde görmedim, tanımıyorum. Görmediğim için de pek bir şey diyemiyorum" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Gıda Teröristleri Yine Yakalandı: Otobüsün Bagajında 2 Ton 100 Kilo Kanatlı Eti Taşımışlar!
CHP’den Erken Seçim Çağrısı: Tüm Parti Politikası Değişecek!
İsmail Saymaz Ahmet Özer'in İrtibatta Olduğu Kişilerden Birinin Avukatı Olduğunu Açıkladı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Cem Küçük, Candaş Tolga Işık'ın Babasının Beyin Kanaması Geçirdiğini Açıkladı: "Olayları Duyduktan Sonra..."
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
YORUMLAR
31.10.2024

Eskişehirden bir bayanı madır etmiş

01.11.2024

:)))))) bende direk ona takıldım

31.10.2024

lan ilker fırat koş amk isengard sahneye cıktı amk jdhfksdş ah ulan isengard

Zorlamı yiyor ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ