İlber Ortaylı: 'Türk'üm, Doğruyum, Çalışkanım... Neden Kaldırıldı Anlamış Değilim'

İlber Ortaylı, 'Atatürk nasıl bir gençlik istiyordu?' sorusunu cevapladı. Ortaylı, o anları 'Atatürk nasıl bir gençlik istiyordu? Bu çok açık. “Andımız”da cevabı var: “Türk’üm, doğruyum, çalışkanım.” Neden kaldırdı anlamış değiliz. Sizlere İyi bayramlar diliyorum ve andımızdaki deyişleri unutmamanızı temenni ediyorum...' diyerek paylaştı.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.04.2021

Kaldırdılar çünkü arabım,şerefsizim,karaktersizim, dünya yansa sikimde olmaz dememizi istiyorlar...

24.04.2021

TÜRKÜZ diyorsanız AZERBAYCANA ÖZBEKISTANA GİDECEKSİNİZ...ALMANYA,,ABD ye kısaca sizin gibi ATATÜRK Atatürk Atatürkte Atatürk deyıp ülkeyi 1 kişi kurtardı sanıp,,ROUSSEAU nun fikirlerini bile ATATÜRK fikri diye anlatıp o emretsın bizim kafamız o zaman çalışır dıyen, en BASİT şeylerde bile,kendi fikir üretmeyen kişiler gibi olmayıp CHP,,HDP AKP partilerde partiler bu konularla zaman geçirmek yerine, EINSTEINI,, 20 yy ın DAHİSİ ve Kişisi seçip,,Avrupada yaşayan DİNCİ lerı ve Siyasal İslamcıları CURIE ye EINSTEIN,, TESLAYA yönlendırıp ordakı MERKEL,,Wasington gibi Liderlere saldırı yapmalarını önleyip,,sizin beceremediğinizi becerip KONUŞAMADIĞINIZ,,,,Uzay, Robotlaşma ,Yapay zeka,,Yeni iş alanları açma ,KADINLARA yeni Haklar verme bunlarla ılgilenen AVRUPA ülkelerinde sizin işiniz olmamalı.

23.04.2021

anlamayacak bişey yok. sana her gün ben cahilim dedirtseler zoruna gider demek istemez kaldırılsın istersin. bunlar da ne türk, ne doğru ne de çalışkan olmadıkları için rahatsız oldular ve kaldırdılar.

23.04.2021

M. Kemal kurtuluş mücadelesini başlattığından beri ona karşı olan ve toplumsal cehaletten beslenen emperyalist güdümlü İslamcı zihniyetin ihaneti sonucunda kaldırıldı diyeceğim ama onu da anlamazsınız ki. Hocamız bildiği yedi dilin hiç değilse bir tanesiyle doğruya doğru diyebilseydi zamanında.

TÜM YORUMLARI OKU (23)