İlber Ortaylı, 'Millete Borcunuzu Ödeme Zamanı' Diyerek Başta İnşaat Olmak Üzere Büyük Şirketlere Seslendi

İlber Ortaylı, 'Hiç şüphesiz ki şu anda kendilerinden en çok vazife beklenen büyük inşaat şirketleridir. Türkiye inşaat sektörünün kalkınması için çok gayret etti. Bütün zenginliğimiz en çok orada toplanıyor. Şimdi herkesin millete olan borcunu ödemesi gerekiyor' diyerek başta inşaat şirketleri olmak üzere büyük şirketlere seslendi.

İlber Ortaylı o anları, "Millete olan borcunuzu ödeme zamanı. Başta inşaat şirketleri olmak üzere tekstil firmaları, ilaç firmaları, büyük marketler, jeneratör firmaları, gıda ve içecek şirketleri acilen tüm imkanlarıyla seferber olmalı. Gün bugün" diyerek paylaştı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
07.02.2023

karlarini yuzde 500 artiran bankalar,luks restoran turizm isletmeleri,allahsiz tarikatcilar namazci zengin dinciler ve karun kadar zengin insaatcilar,zincir sahibi hulya kocyigit otcu sezen hadi pamuk eller cebe,edeceksiniz yardimi.

07.02.2023

Senin gibi bir liderimiz olsaydı keşke

Bütün tacirler, esnaflar ayda yüzbinlerce kâr yaptılar, ohal de ilan edilmişken bunların malları kamulastirilmali, hiç olmazsa belli bir süreliğine kamulastirilmalidir. Otellerin tamami, insaat şirketlerinin araçları vb. acilen kamulastirilmalidir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ