İlber Ortaylı Candaş Tolga’nın Sorularıyla Gündem Hakkında Konuştu: “Hayvan Katline Kimse Müsaade Etmez”

Candaş Tolga’nın YouTube platformundan sürdürdüğü Kafa TV programının yeni konuğu İlber Ortaylı oldu. Candaş Tolga kamuda tasarruftan, sokak köpeklerine sıcak gündemi sordu, İlber Ortaylı da düşüncelerini aktardı. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Candaş Tolga öncelikle tasarruf konusuna değindi. Ortaylı’ın yanıtı ise “Hiç inanmam öyle şeylere. Türkiye’de öyle bir saltanat merakı vardır ki bürokraside, rezalettir.” şeklinde oldu.

Sokak köpekleri hakkında yapılan yasa tasarısı içinse “Hayvan katline kimse müsaade etmez. Bu işi de ideolojiyle açıklamasınlar. Her kesimden insan hayvanseverdir." sözlerini kullandı.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Ankara’da Sağanak Yağış Sebebiyle Reklam Tabelası Devrildi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Yine Esenyurt, Yine Olay, Yine Cinayet! Ağabey, Kendisini Sessiz Olması İçin Uyaran Kardeşini Öldürdü
THY Uçağı Acil Durum Bildirdi: Uçak Saatler Sonra İstanbul’a Döndü

Popüler İçerikler

Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı: Otopsiye Giren Doktor ve Dönemin Savcısı İlk Kez Konuştu
YORUMLAR
06.06.2024

Umarım dediği gibidir. Sürekli sosyal medya üzerinden köpekler kriminalize ediliyor teröristmişcesine. Keşke gücünüz köpeklere yettiği kadar sapıklara da yetseydi ya!

07.06.2024

Gündemi sokak hayvanları yapıp bizi oyalarken binlerce mülteci daha girdi sınırımızdan. Rwanda ile sözde turistik aslında mülteci almaya yönelik anlaşma imzalandı. Kendi atığımızı tamamen geri dönüştürebiliyormuşuz gibi İngiltere'den ithal edilen atıkların yıllık miktarı artti. Ekonomiyi düzeltmek adına sanayiye veya tarıma yatırım yapıp iş imkanı açılacağına arap devletlerinden devletimizin resmi ekonomi bakanınca dilenildi. Geçen haftalarda gelen tepkilerle diyanetin sattığı bir audi modelinden 10 tane daha alındı. Sihirbaz gibiler. Bir yeri hedef gösteriyorlar, diğer tarafta olan oluyor. Seçimde oy için birbirine karşı doldurulan halk hala atlatamadı. Toplumsal uçurum devam ediyor. Birbirinin düşüncelerine saygı duymayı bırakın, nefret eden(siyasiler tarafından koruklenen bir nefret) bir millet olduk. Türk milletinin Anadolu hakimiyetini bitirmeye çalışıyorlar. Bırakın çakma gündemleri!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ