İlayda Şeker'in Acun Ilıcalı Yanıtından Karısını Aldatan TikToker Eşe Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

14 Kasım Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma her hafta izleyenleri ekran karşısına kilitliyor. Para ödülünün arttırıldığı popüler yarışmanın son bölümünde ilk kez 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. Son soruya "Tokat" diyerek yanlış şıkkı seçen Eyüp İşler büyük takdir topladı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise yarışmacı Eyüp İşler'i Tokat'a davet etti.

Detaylar:

Tokat Belediye Başkanı, 5 Milyonluk Soruya Yanlış Cevap Veren Yarışmacıyı Memleketine Davet Etti

Yalı Çapkını'nda Pelin'in hamileliği ve Seyran'ın bu hamileliği öğrenmesiyle işler iyice kızıştı. Ortalık karıştı, düzen bozuldu derken Pelin'in dayısı ve Halis Ağa'nın da dahil olmasıyla büyük bir çıkmaza girdik. Yayınlanan 46. bölüm fragmanına tepkiler gecikmedi!

Detaylar:

Pelin'in Hamileliği Sonrası İyice Karışan Yalı Çapkını'nın 46. Bölümünün Fragmanına Tepkiler Gecikmedi

Ömer son bölümlerde reytinglerini artıran bir ivme yakaladı. Ömer ve Gamze arasındaki buzlar güç bela erirken birden diziye dahil olan Şule-Nevzat kardeşler yine izleyiciyi sinir krizlerine soktu. Sosyal medyadan tepkiler de gecikmedi haliyle.

Detaylar:

Gözün Aydın Gamze Nur Topu Gibi Bir Düşmanın Daha Oldu: Ömer'in Son Bölümüne Gelen Yorumlara Bir Göz Atalım

Yargı dizisinin kötü avukatı Nil'i canlandıran Müge Bayramoğlu, geçtiğimiz günlerde Meriç Aral ve Efe Tunçer'in sunduğu Teras Noir'e katıldı. Dizi hakkında açıklamalarda bulunan Bayramoğlu, ayrıca Pınar Deniz'in enfes performansına övgüler yağdırdı.

Detaylar:

Pınar Deniz'in Enfes Oyunculuğuna Karşı Koyamayan Yargı'nın Nil'i Müge Bayramoğlu O Anları Anlattı!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada geçtiğimiz günlerde ilk kez 5 milyon TL'lik soru açılmıştı. Eyüb İşler isimli yarışmacının açtığı 5 milyonluk soru ise sosyal medyada da gündem olmuştu.

Detaylar:

Röportaj Adam, Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyonluk Soruyu Bilemeyek 50 Bin TL Alan Yarışmacıyı Ti'ye Aldı

Esra Erol'daki yasak aşk olayı bir süredir gündemi meşgul ediyor. 4 çocuk annesi Ceylan Yurdusever'in kaçması üzerine eşi Salih Bey programa başvururken, Ceylan'ın kaçtığı Mustafa'nın eşi Gülbahar'ın sözleri programa damga vurdu.

Detaylar:

Kendisini Aldatan Kocasıyla Esra Erol'da Yüzleşen Kadının Sözleri Yürekleri Dağladı

Geçtiğimiz gün Muğla Fethiye'de düzenlenen yağlı güreş müsabakasının finalinde Mustafa Batu ile İsmail Balaban'ın karşılaşması gündeme damgasını vurmuştu. Rakibine sinirlenen ve karşılaşmayı terk eden Balaban'ı kameraya alan bir seyircinin "Acun'a telefon aç" demesi, Balaban'ın eşi İlayda Şeker'i kızdırdı.

Detaylar:

İsmail Balaban'ın Eşi İlayda Şeker Güreş Esnasında "Acun'a Telefon Aç" Diyenlere Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir rafa kaldırılan olaylardan biri Selim Yalçınkaya cinayetiydi. Yayın yasağı nedeniyle evlerine dönmek zorunda kalan Selim'in ailesi bugün stüdyoya yeniden geldi. Acı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve Selim Yalçınkaya cinayetinde iddianame hazırlandı.

Detaylar:

Müge Anlı'da Üçlü İlişkilerin Ortaya Çıktığı Selim Yalçınkaya Cinayetinde İddianame Hazırlandı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de skandal yaratan bir aldatma olayı işlendi. Eşinin TikTok bağımlısı olduğunu belirten Hatice Hanım ayrıca aldatıldığını belirtirken, programa bağlanan gizli tanık Süleyman'ın kendisine evlenme teklifi ettiğini açıkladı.

Detaylar:

Karısını Aldattığı Ortaya Çıkan TikTok Bağımlısı Koca Hakkında Skandal İddialar

Bu sezonun en iddialı dizilerini yayınlayan Show TV, geçtiğimiz günlerde Sandık Kokusu ve Ne Gemiler Yaktım dizilerini duyurmuştu. Enfes kadrolarıyla daha şimdiden heyecan yaratan dizilerin yayın günleri sonunda belli oldu.

Detaylar:

Show TV'nin Merakla Beklenen İki Yeni Dizisinin Yayın Günleri Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!