İl Güvenlik Kurulu'nun Kayserispor - Fenerbahçe Maçı İçin Aldığı Deplasman Yasağı Kararına Tepki Yağdı

Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe seyircisi alınmayacak. Fenerbahçe de bu karara ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada, 'Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu kararı kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir.' ifadeleri yer aldı. Ayrıntılar ⬇️

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe seyircisi alınmayacak.

Kayseri-Fenerbahçe maçının bilet satış sayfasında yer alan açıklamada, şöyle denildi:

'Kayseri İl Güvenlik Kararı gereğince karşılaşmaya Fenerbahçe misafir takım seyircisi alınmayacaktır. Kayseri il Güvenlik Kararı gereğince son 20 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişiler ev sahibi tribünlerinden bilet/transfer alamayacaklardır.'

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise söz konusu karara tepki gösterildi.

"Bu kararı kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir" denilen açıklamada, ilgililerin ve sorumluların kararı gözden geçirmeye davet edildiği belirtildi.

Fenerbahçe taraftarı hafta sonu oynanan Konyaspor maçında hükümeti istifaya davet ederek, "Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan!" sloganları atmıştı.

Alınan deplasman kararı yasağının olası bir protestonun önüne geçmek olduğu iddia edildi.

Verilen bu karar spor dünyasında tepkiyle karşılandı ⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
28.02.2023

Şu rezilliğe bakın gerçekten bu ülkede Demokrasinin kırıntısı kalmamış. Hükümet istifa dediği için bir taraftar grubunun cezalandırılması akıllara zarar bir şey !? Kardeşim herkes AKP'li olmak zorunda mı ? Akp 20 yıldır ülkeyi felakete sürükleyen bir parti ülkede bozulmayan hiçbir şey kalmadı ne demek gerekir Tebrikler mi ? Hayır aga hayır HÜKÜMET İSTİFA demek gerekir ve bu Anayasal haktır bu ifade özgürlüğüdür. Akp, Devlet demek değildir.

28.02.2023

fenerbahçe tepki olarak maça çıkmasa çok güzel olur lütfen Allah'ım amin aldım verdim 777

28.02.2023

👍👏

28.02.2023

artık çekinmiyorlar, hırsızlığı da arsızlığı da büyük bir özgüvenle yapıyorlar. bile bile kutuplaşma, çatışma ortamı için efor sarf ediyorlar. inceldiği yerden kopsun aşamasına az kaldı, insanlar sabırla sandığı beklerken, sandıklar kurulmasın diye kaos ortamı için yaraları kaşıyorlar. türkiye futbol federasyonun siyasileşmesi, türkiye'deki genel çürümenin özetidir. stadyumda "ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz" diye bağıran aziz yıldırım ve fener ruhuna selam olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (38)