İktidarı 'Endişenlendiren' Sanat Eseri, İBB Tarafından Kaldırıldı...

İBB tarafından Kadıköy'de açılan Müze Gazhane'deki Ersin Karabulut'a ait eser, Twitter'da iktidarın hedefi olması sonucu kaldırıldı. AKP Milletvekili Rümeysa Kadak 'Kirli zihniyetlerin başına' ifadesini kullandı. 

Söz konusu eser Twitter'da iktidara yakın bazı isimlerin ve hesapların hedefi olmuştu.

Karabulut'un çalışmasının İBB tarafından kaldırıldığı AKP'li vekil tarafından duyuruldu.

AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak paylaşımında 'Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim bugüne kadar Müze Gazhane’deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, “tepkiler üzerine” çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına…' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
1 Mayıs Ablukada: Çok Sayıda Kişi Gözaltına Alındı, Yollar Kapatıldı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
15.05.2022

Darısı çay bardağıa nasreddin hoca ve dinozorların başına :(

15.05.2022

Her olayda toplumsal alzheimer yaşayanlar anında reaksiyon gösterecek yeni bir nefret objesi bulmuş. Ben bu toplumun sözde temiz zihniyetinden iki yüzlü nevrotik ahlakından her zaman tiksindim. Oğlum siz demagojiden ibaretsiniz lan çocukları falan önemsediğiniz yok. 13 yaşında kız çocuğuna onlarca kamu görevlisi tecavüz edip aklandığında yerinden kıpırdamadınız, cemaat yurtlarında çocuğun başı kesildi, ensar da çocuklara tecavüz ettiler dert etmediniz. İnsanı bir tablo bozmaz ülkenin hali bozar. Kokaincilere, tecavüzcülere, hırsızlara ses çıkartamayanlar ahlaki rölativizm denilen bir kavram var, kime göre neye göre kaşarlar.

15.05.2022

Bunların çocuklar umrunda değil ona sonuna kadar katılıyorum ama eseri ben de beğenmedim gerçekten minikler her şeyi soruyorlar ve bazen benim oğlan böyle şeylere denk geldi mi aşırı etkileniyor gece rüyasında bile görüyor gerek var mı yani böyle bir şeye bu da bir sanat katılıyorum her zaman sanat güzellikleri göstermez ama yeri burası mi onu bilemedim bunu demek istedim

15.05.2022

Bencede isabet olmuş...o ne lan öyle...

TÜM YORUMLARI OKU (28)