İktidar Spotify'daki Podcastlerden mi Rahatsız? Bildirici'den 'Özgür Alanlara Alerjileri Var' Açıklaması

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) Spotify'a 72 saat süre vermesini 'RTÜK'ün Spotify'a yönelmesinin nedeni podcastler, özgür alanlara alerjileri var' ifadeleriyle yorumladı.

RTÜK dün Spotify'a lisans başvurusu yapması için 72 saat süre vermişti.

Erişim Engeli Kapıda: RTÜK, Spotify'a 72 Saat Süre Verdi!

RTÜK'ün talebi bugün Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici tarafından değerlendirildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Dün, hukukçu Yaman Akdeniz 'Böyle bir ülkede yaşamaya devam ediyoruz' yorumunu yapmıştı.

'RTÜK Spotify ve Foxplay'in resmi olarak lisans yükümlülüğünü yerine getirmediğini açıkladı. RTÜK Spotify'ı engeller mi? Eğer Spotify lisans başvurusu yapmazsa evet RTÜK kendisine verilen yetkiyi kullanıp, erişim engelleme talep edebilir. Böyle bir ülkede yaşamaya devam ediyoruz.'

Popüler İçerikler

AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
13.10.2020

bir zihniyet dusunun ki insanlarin birazcik hayattan tad aldigi, zevk duydugu ne varsa uzerine cokup, baski kurma derdin. amerikada avrupada su an bizdeki oyun konsollarinin akla zarar fiyatlarini konusuyorlar. net sekilde istedikleri suki evlen calis cocuk yap, evden disari cikma, ibadet ve itaat disinda hic bir yasantin olmasin, tamah etsin. kusura bakmasinlarda yeni nesildeki muhafazakar gencler bile artik buna tamah etmiyor, hayatini yasamak istiyor. bu baski bir yerden patlar, hemde cok kotu patlar.

Pasif Kullanıcı
13.10.2020

Belli başlı ülkelerde lisans alıp vergi denetimine tabii olan ve temsilcilikler açan platformlar söz konusu Türkiye olunca sorumsuz ve duyarsız. Ama siz haklısınız 13 yaşındaki kızın bedenini sergilediği +18 diziler için bile özgürlüğe sansür adı altında müdahale dediniz. Siz bilinçli tüketici değilsiniz, avm kültürüne hapsolmuş çiftlik hayvanısınız.

13.10.2020

Burdaki herkes aptal bi tek sen akıllısın, işte çomar olmak böyle bişey. Abi sen çok abazasın ya, bi hatun bulalım sana, sürekli cinsellikle kafayı bozmuşsun, sevişen insanlar görmeye katlanamıyosun, canın çekiyo ama basturmak zorundasın namahrem.. zavallı.

13.10.2020

Ben bu tarz bir gayeleri olduğunu düşünmüyorum. Podcastler yükselişte ancak halen tüketicisi ülkemizde oldukça az sayılır. Bununla beraber hükümet eleştirisi barındıran türkçe içerikler bildiğim kadarıyla çok yok. Zaten rtük'ün oturup bütün podcastleri filan araştıracağını da düşünmüyorum denetleme lisansını alınca. Elbette spotify'ı da müzik amaçlı kullananlar hiç az değil o yüzden spotify da bu lisansı alacaktır diye tahmin ediyorum

13.10.2020

yani o podcastleri dinleyen kac kisi, aralarindan kaci akp ye omrunde oy vermistir. spotifyla podcastlarden oturu ugrasiyorlar desek, netflix ile neden ugrasiyorlar, siyasi hic bir yani yok. belliki hukumetin derdi baska. derdi yeni neslin sevdigi hoslandigi, yenilik olarak gordugu tum herseyle.

TÜM YORUMLARI OKU (8)