İkizler mi Geliyor? Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Bir Değil İki Bebek Beklediği İddia Edildi!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerini beklediklerini duyurmuşlardı. Onur Akay, çiftin yalnızca bir değil iki bebek beklediğini iddia etti!

Magazinin en çok konuşulan ve bir o kadar merak edilen çiftlerinin başında Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu geliyor biliyorsunuz! Fatih Harbiye dizisinde tanışan ikili 2016 yılında dünyaevine girmiş, gerek açıklamaları, gerek paylaşımlarıyla her defasında tüm gözleri üzerlerine çekmeyi başarmışlardı.

İlişki dinamiğine bir türlü anlam veremediğimiz çiftten, geçtiğimiz günlerde sevenleri tarafından uzun yıllardır beklenen "bebek" müjdesi gelmişti hatırlarsanız!

Yağmur Çevik'in "bebek bekliyorlar" iddiası doğru çıkınca Neslihan Atagül, oldukça sitemli bir açıklamada bulunmuş "mahremlerine" saygı gösterilmediği için birazcık rahatsız olduğunu dile getirmişti.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Yağmur Çevik'in İddiası Tuttu: Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Çifti Bebek Bekliyor!

Geçtiğimiz dakikalarda, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında bir bomba iddia daha ortaya atıldı! Onur Akay, çiftin yalnızca bir bebek beklemediğini iddia etti!

Yanlış duymadınız! İddiaya göre, Neslihan hanımlar ve Kadir beyler ikiz bebek bekliyormuş! Ne diyelim, yakında çıkar kokusu! Doğruysa da sağlıkla gelsin Doğulu bebekler, isimleri ne olacak heyecanla bekliyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

41 Kere Maşallah: 60 Yaşına Giren Zerrin Tekindor, Yıllara Meydan Okuyan Güzelliğiyle Ağızları Açık Bıraktı!
Demet Akalın, Bas Bas "Harbiye Konser Biletlerimiz Tükendi" Reklamı Yapan Meslektaşlarına Yargı Dağıttı!
Ona da Böylesi Yakışırdı: Firuze'yi Çıplak Sesle Söyleyen Asalet Kadın Birce Akalay Yine Hayran Bıraktı!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.08.2024

Onur Akay denen kishi ses sanatçısı olduğu halde ünlülerin hayatıyla magazinle ne ishi olur,bide dediğide doğru çıksa tamam diycemde nerde saçma sapan iddia kim söylemiş diye bakıyorum her sefer Onur Akay çıkıyor sana ne kardeşim bırak magazinciler yapsın işini,sonrada yok Kadir Doğulu beni dövdürdü bilmem ne

06.08.2024

Hayat Devam Ediyor dizisinde başrol oyuncusu Meltem Miraloğlunu geçip zirveye yerleşmesi taktir edilesice... Miraloğlu için öngürelen hayatı Nesli yaşıyor. Nasıl bir hırs :)

06.08.2024

Nasıl yani?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ