İkiz Bebeklerinden Bir Tanesinin DNA'sının Farklı Olduğunu Öğrenince Aldatıldığını Anlayan Talihsiz Adam

Baba, bebeklerden bir tanesi ona hiç benzemediği için şüphelendi ve anne daha sonra eşini bir gecelik bir ilişki yaşayarak aldattığını itiraf etti.

DNA testi sonuçları çıktığı zaman, adamın kafasında birçok soru vardı ve kadın her şeyi anlatmak zorunda kaldı.

Çin'in Xiamen şehrinde yaşayan çiftin hikayesi şöyle başladı: Bebekler doğduktan sonra, doğum kayıtlarını yaptırmak için yerel polis merkezine gittiler.

Kaydın tamamlanması için bebeklerin babalık testi sonuçlarına ihtiyaçları vardı. Bu sırada baba, bebeklerden bir tanesinin neden kendine benzemediğini düşünüyordu. DNA sonuçları çıktığı zaman adam büyük bir şok yaşadı çünkü oğullarından bir tanesinin biyolojik babası değildi.

Kadın başkası ile bir ilişkisi olduğunu inkar edip, testin yanlış olduğu konusunda ısrar etti. Gittikleri merkez, emin olmak için başka bir babalık testi daha yaptı.

Sonuçlar yine aynı çıkınca, kadın başka bir erkekle, bir gecelik bir ilişki yaşadığını itiraf etti. Baba, kendi oğlunu büyütmekten memnun olacağını fakat babası olmadığı diğer çocuğu büyütmek istemediğini dile getirdi. 

Farklı babalardan ikiz bebeklerin doğması, heteropaternal süperfekundasyon adı verilen çok nadir bir durum. Uzmanlara göre, bu durum 13 bin çiftten bir tanesinde yaşanıyor.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
28.03.2019

Çinlilerin ve bebeklerin hepsi birbirine benzerken adam çocuğu kendisine nasıl benzetememiş enteresan gerçekten...

28.03.2019

Yalnız değilsin :) haberi okurken aynı şeyleri düşündüm..

28.03.2019

Farklı spermlerden aynı anda ikiz dünyaya getirmek... 1 Yaşıma daha girdim... :|

28.03.2019

33 yıllık hayatımda daha neler duyup görecem ya of farklı spermlerden aynı zamanda ikizler, ikizlerin biri bana benzemiyor diyen adam.. Çok acayip ya

TÜM YORUMLARI OKU (12)