İkinci Tura Doğru: Kılıçdaroğlu, Tanju Özcan'ın Sığınmacı Tweetini Beğendi

Sığınmacılara yönelik sert söylemleri ile bilinen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mülteciler için şehirde nikah işlemleri ve su fiyatlarıyla ilgili çeşitli düzenlemeler yapmış ardından da 'billboard'lara "Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” yazılı afişler asmıştı.

Özcan, dün akşam yaptığı bir paylaşımda seçimin ikinci turunun ‘sığınmacıları göndereceğim’ diyenlerle ‘göndermeyeceğim’ diyenler arasında geçeceğini belirtti.

Ancak paylaşımdan kısa bir süre sonra ikinci tur stratejileri konuşulan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi.

Kılıçdaroğlu'nun Tanju Özcan'ın tweetini beğendiği görüldü ⬇️

Öte yandan Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na seslendiği bir başka tweetine gelen neden telefonla aramadığı yanıta ise "Açmıyor ki..." karşılığını verdi ⬇️

Sığınmacılara yönelik daha 'katı' bir tutum içinde olan Ata İttifakı adayı Sinan Oğan ilk turda yüzde 5,17 gibi dikkat çeken bir oy oranına ulaşmıştı.

YSK'nın ilan ettiği geçici seçim sonuçları ⬇️

YSK Başkanı Ahmet Yener: "Seçim İkinci Tura Kaldı"

Tanju Özcan kimdir? ⬇️

Tanju Özcan Kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den İhraç mı Edildi?

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.05.2023

chp çok hata yaptı, tanju özcan gibi dimdik duran insanları uzaklaştırmak zaten aptallıktı...akp nin hakkından gelebilen birkaç kişiden biri tanju özcan...

Pasif Kullanıcı
16.05.2023

tayyip cin gibi, koz verirsen, seni perişan eder. "selahattin demirtaşın özgür kalmasını istiyorsan bize katılacaksın" dedi ve geçmiş olsun, artık çok geç, seçim süreci boyunca tayyipten hep şunu duyduk biz kandille kol kola değiliz, bizim terör örgütleriye birlikteliğimiz olmaz, masanın altındaki 7.parti hdp dir.

16.05.2023

Tayyip direkt mültecilerden oy alıyor, halk onları istemiyor, Kılıçdaroğlu ikinci tur mottosunda mülteci sorununu öne çıkarmalı. Mesele sadece tencere soğan değil desin. TOGG yiyen “Duyarlı” çomarlar anlar belki.

16.05.2023

yakında hepimiz Ankara beni bulsun diyen abi gibi olcaz.

TÜM YORUMLARI OKU (34)