İkinci Sezon Çekimleri Başlayan Yargı Dizisinin Ekibine Yeni Bir İsim Dahil Oluyor!

Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran Yargı dizisi, sezon finali yapmasının ardından herkesin ne zaman başlayacağını araştırdığı dizilerden biriydi. Dizinin yeni sezon çekimleri başlamışken bugün ise magazin camiasına hakim olan Birsen Altuntaş tarafından yakında ikinci sezonu başlayacak olan yapıma yeni bir ismin dahil olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Yargı dizisi, neredeyse herkesin severek izlediği yapımların başında geliyor. Özellikle senaryosu ve oyuncu kadrosu ile dizi sezon finalinden önce her hafta reyting rekorları kırmaktaydı.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, herkesi şaşkına çeviren bir sezon finalinin ardından sessizliğe gömülmüştü.

Herkes sezon finalini sindirmeye çalışırken dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise büyük bir merak konusuydu ki, 2.sezon çekimlerine 31 Ağustos'ta başlanıldı.

Çekimlerin ardından ikinci sezonu heyecanla beklenen diziye Birsen Altuntaş tarafından yeni bir ismin dahil olduğu öğrenildi.

Yargı ekibine Aşkın Tarifi dizisi ile ekranlarda boy gösteren Elif Melda Yılmaz dahil oldu! Başarılı oyuncu dizide Ayten rolüne hayat verecek.

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz:

MasterChef Burak Kaya'nın Eski Sevgilisinin Ortalığı Karıştıracak Şiddet İddiası
Gönül Dağı'nın Kadrosuna Yeni Bir İsim Dahil Oluyor: Afişteki Bavullu Kadın Kim?
Gelin mi Köle mi? Serap Paköz'ün Programında Yer Alan 'Kaynana Yasakları' Listesi

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı