İkinci Bir Çocuk Düşünmediğini Her Fırsatta Söyleyen Özge Özpirinçci, İleride Kızına Vereceği Cevabı Hazırladı

Şimdilerde Sandık Kokusu dizisinde karşımıza çıkan Özge Özpirinçci, magazin gündeminden de eksik olmuyor. Eşi Burak Yamantürk ile mutlu evliliğine devam eden isim, ikinci bir çocuk istemediğini ise neredeyse her fırsatta dile getiriyor. 

Özpirinçci, bu sefer de kızı Mercan'a neden tek çocuk olduğunu söyleyebileceği bir açıklama buldu. Bakalım neymiş?

Son dönemlerin en popüler oyuncularından Özge Özpirinçci, şimdilerde yeniden seyirci karşısında.

Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu ile seyirci karşısına çıkan Özge Özpirinçci, uzun bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Bugüne kadar dijital işlerden tutun da dizilere birçok ünlü yapımda rol alan isim, son projesiyle takdir toplamaya devam ediyor.

Özge Özpirinçci'nin Burak Yamantürk ile devam eden aşk dolu evliliğine de diyecek lafımız yok!

Geçtiğimiz yıllarda evlilik kararı alan çift, her ne kadar medyadan uzak kalmaya çalışsalar da paylaştıkları pozlarla bu pek de mümkün değil. Zira birbirlerine aşk dolu bakışlarına her fırsatta bizler de eşlik ediyoruz.

Yaklaşık 2 sene önce bu aileye katılan Mercan bebek ise kocaman oldu, annesiyle pazara gitmeye bile başladı!

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, uzunca bir süre kızları Mercan'ın yüzünü paylaşmadılar. Kendi ilişkilerinde olduğu gibi, kızlarını da gözlerden uzak yetiştirmeyi tercih ettiler.

Mütevazılıktan ödün vermeyen çiftimiz, kızlarının ikinci yaş günü kutlamalarını da bu şekilde yapmıştı;

Özge Özpirinçci, İki Yaşına Giren Kızı İçin Yaptığı Mütevazı Kutlamayla Takdir Topladı!

Bütün tatlılıkları bir yana, Özge Özpirinçci'nin Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününde verdiği bir tavsiye ise çok konuşulmuştu.

Yakın arkadaşları Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününe katılan Özge Özpirinçci, öncelikle 'bir devir kapandı' diyerek düşüncelerini itiraf etmişti. 

Daha sonra da çifte çocuk konusunda acele etmemelerini tavsiye eden Özpirinçci, 'Çocuk konusunda acele etmiyoruz. Bakın biz Burak'la 10 yılda bir tane yaptık. Çok vaktiniz var' demişti.

10 yılda bir çocuk yaptığını söyleyen Özpirinçci'nin açıklamalarından ikinci çocuk düşünmediğini anlamak ise çok da zor değil!

Gelelim Özge Özpirinçci'nin bu konudaki yeni paylaşımına;

twitter.com

Mercan'ın büyüdüğünde 'neden kardeşim yok?' sorusuna verilecek cevap şimdiden hazır!

'Mercan büyüyüp benim neden kardeşim yok dediğinde vereceğim cevap hazır oh harika!'

"Peki bu cevap nedir?" diye soracak olursanız, Özpirinçci'nin alıntıladığı paylaşım ise burada;

twitter.com

Ne diyelim, hayırlısı! 🧿

İlginizi Çekebilir

"Bozuyorum Aşk Orucumu" Sözlerini Günümüze Uyarlayan Paylaşıma Gülşen de Kayıtsız Kalamadı
2000'li Yılların Yakışıklı Prensi Gökhan Özen'in Yüzündeki Değişim Dillere Düştü: 'Estetik Değil' Demişti!
Film Setlerinden Evli Mutlu Çocuklu Bir Yaşama: Gupse Özay Barış Arduç'a Nasıl Aşık Olduğunu Anlattı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
16.01.2024

Tek çocuk biri olarak evt maddi manevi çok rahat büyüdüm. Ama büyüyünceye kadar kuzenlerim dahil olası akraba olaylarında herkes birleşip saldırırken ben yalnız mücadele etmek zorunda kaldım. Her ailede böyle sorunlar yaşanacak değil tabi. Ama en basitinden anne baban yaşlanınca tüm sorumluluğun sana kalması onları gömünce çocukluğunu anılarını da gömmek çok acı bir olay. Seni anlayan senin bebekliğini bilen senin gibi anne baban için gözyaşı döken kimse olmayacak. Acılar da paylaştıkça azalır. Senin paylaşacak kimsenin olmaması çok ağır bir sorumluluk getiriyor. Allah gecinden versin bu günün gelmemesi için dua ediyorum. Şimdi bi evladım var çok sa güzel yetişiyor ama neden benim gibi güçlü olmak zorunda kalsın? Neden bunca sorumluluğa tek başına katlansın. Eğer Allah nasip ederse ona yoldaş olacak bir kardeşi olmasını çok isterim.

ay çok önemliydi bide ikinci çocuğu düşün bari onuda kovana hirakip ertesi gün sete koşarsın size göre çocuk yapmak çok zevkli bakmak g külfetli en tatlı ısıda para tabiki çocuktan sözüm bu ona anne olmaktan daha iyi

asıl siz şaka gibi siniz ben bir kafinim hanımefendi ismim Ali değil Alin oldumu şimdi ister dogururum ister dogurmam bu sizi ilgilendirmez bana manyak diyemezsiniz yalanmı çocuğun dünyaya getirdi hemen dizi setine koştu acelesi neydi tabi para tatlı geldi evet cinsin cvarmi bir diyeceğin senin görüşün benim farklı olabilir ben sadece yorumu yazdım sen avukatimisin ayrıca

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ