İkinci Bahar Dizisinde Türkan Şoray'ın Kendisini Taciz Eden Ustabaşına Karşı Müthiş Öz Savunması

Türk televizyonlarının klasik yapımlarından birisi olan İkinci Bahar dizisinde, Hanım rolündeki Türkan Şoray'ın kendisini taciz eden adama müthiş savunması.

Video via handekuday

Küfürden, tacize... Türk televizyonlarında ne ararsanız bulabilirsiniz.

İçinde yaşadığımız toplumun bir yansıması adeta...

İkinci Bahar'da Türkan Şoray(Hanım) tacize karşı cesur davranışı ile dikkat çekiyor.

Keşke herkes gerçek hayatta Türkan Şoray gibi tacize papuç bırakmasa! Sesini çıkarıp, en sert şekilde tepkisini koyabilse!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
24.09.2017

''Keşke herkes gerçek hayatta Türkan Şoray gibi tacize papuç bırakmasa! Sesini çıkarıp, en sert şekilde tepkisini koyabilse!'' Bu ne saçma bir cümledir öyle ya.? Sanki kadınlarımız tacize susuyormuş gibi bir algı oluşturuyorsunuz. Kadınları kanunlar, adalet koruyamadıktan sonra ne yapsınlar.? Google yazın, tecavüz edeni veya etmeye kalkışanları öldüren kaç kadın var.? En önemlisi bu kadınlara istenilen cezalar vahimdir. 25-30 yıl, hatta ömür boyu hapis alanları var. Avrupa ile kıyaslama yapacağım ama olayın başında bir Türk kadını var: Dilber Ay... Seneler önce Almanyada kendisine tecavüze yelteneni öldürmüş. 8 ay 20 gün cezaevinde yatmış. Ceza süresine özellikle dikkat çekmek isterim. Ülkemizde Nevin Yıldırım ve daha nicelerini araştırabilirsiniz. Bu kadınlar tacize, tecavüze papuç bırakmadılar, seslerini çıkarıp en sert biçimde tepkilerini koydular ama ne yazık ki sahip çıkan ne adalet var ne duyarlı insanlar.

24.09.2017

kusura bakma ama ben taciz olayını birebir yaşadım. çok yakın akrabalarım dava açma dediler hatta polisi aradığıma bile kızdılar. ben 15 yaşındaydım bu olay olduğunda açtım davayı her şeye rağmen. büyükler böyle yetişmiş erkeğin elinin kiridir diye.

24.09.2017

karşı koyduk şikayet ettik de noldu amına koyim? kamera kayıtları olmasına rağmen şerefsiz ifadesinde beni suçlu gösterdi para cezasıyla yırttı.

25.09.2017

Şikayet ettim 1 sene sonra dava görüldü ve hakim üstünde ne vardı diye sordu. Sanki üzerimde yazılı tabela taşıyorum aq 'gel beni taciz et' diye. Allah belasını versin böyle adaletin ya. O hakimlerinde kendi karılarına kızlarına yahut kendilerine yapılsın inşallah.

24.09.2017

Biraz da saçma geldi, nasıl hemen tutmuş ki adamın aletini? Adam kadına bir tokat atar kurtarır kendini.

TÜM YORUMLARI OKU (12)