İki Yüzlüce Bulunan Danslı Eğlenceli 'Modern' İstanbul Tanıtım Filmine Tepki Yağdı

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm sezonuyla birlikte tanıtım filmlerine devam ediyor. 'Tadını çıkar, aşılıyım' temalı reklama çok fazla tepki gelince kampanya sonlandırılmıştı. Bu sefer İstanbul temalı bir tanıtım filmi yayınlandı ama görüntülerdeki İstanbul bizim bildiğimiz İstanbul'dan çok farklı.

Pandemi bahanesiyle alkol yasakları, canlı müziğin yasaklanması ve eğlence sektörüne sürekli engeller çıkarılması hükümetin rutin politikalarından biri.

Ancak iş vatandaş değil de turiste gelince nedense farklı bir imaja giriliyor.

Bunların örneklerinden biri de Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın İstanbul tanıtım filmi.

Video burada 👇

Tabii hükûmetin politikaları ve söylemleriyle çelişkili bulunan bu tanıtım filmine tepki yağdı 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara alalım...

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
27.07.2021

Doğma büyüme İstanbulluyum, bir tane bile sokakta dans eden bu tiplerden görmedim. Işıklarda zorla selpak sattırılan çocuklar, deve hörgücü siyasal islamcı türbanlılar, köşe başı torbacılar, seyyar satıcılar, seyyar satıcı kovalayan zabıtalar, her sokakta camiler, tarikatçılar, nargileci dızolar, ağaçtan/yeşillikten arındırılmış bomboş beton alanlar, hava kirliliği, gürültü, şambrelle denize koşan haşemalılar, plajda hasırla tencere yemek yiyenler, feraceyle denize giren teyzeler, 7-8 kişi kolkola dolaşan apaçiler, yoğun trafik, mülteciler, dilencilerden başka bir şey yok.

27.07.2021

bende ..sağ sol her yerde kara adamlar var

27.07.2021

Doğma büyüme İstanbulluyum böyle nitelikli dolandırıcılık görmedim. Kültür Bakanlığının THY ile ortak hazırladığı yurt dışı reklamlarında içki de bolca gösteriliyordu :) Videoda gösterilen balerinler çok değil daha bir kaç ay önce metroda bale tanıtımı yaparken "cıbıl bunlar" diye şikayet edilmişti. Bazıları algılayamıyor ama burada karşı çıkılan şey zaten reklam değil kendi halkına dışarıda içki içmesinin eğlenmesinin çok görüldüğü, yaşam alanının daralttığı, devamlı başkalarının yaşam tarzına müdahale edildiği, her yere kendi zihniyetini doldurduğu bir ülkede tanıtımın tutarsızlığı. Bize reva görülene bak bir de çekilen reklama bak. Normalde linç ettikleri tüm yaşam tarzlarının geçit töreni niteliğinde, eleştirdiğimiz kısım bu yoksa bence de güzel reklam keşke öyle olsa. :)) Siz var ya öyle böyle zübük değilsiniz. Turiste gösterilen laik görünümlü bol kadınlı gerçek dışı görüntüler, gerçekte olanı anlayışınızı zaten yaşayan biliyor.

27.07.2021

Videoda reisin nefret ettiği her şey var. Müzik, dans, küpe, dövme, uzun saç, mini etek şort vs vs. :D

TÜM YORUMLARI OKU (37)