İki Yıldır Boynunda Lastikle Gezen Geyik Boynuzu Kesilerek Lastikten Kurtarıldı

Abd'de yaklaşık iki yıldır boynunda araba lastiğiyle gezen geyik kurtarıldı. Bir yaban hayatı koruma görevlisinin durumu yetkililere bildirmesi sonucu yetkililer önce bayılttıkları geyiği lastiğin içindeki çeliğin kesilmemesi yüzünden boynuzunu keserek kurtardı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
16.10.2021

lastiği kesseler di olmazmiydi

17.10.2021

Keske basliga bakip icerigi izlemeden hukum vermesek.

16.10.2021

Hangi markaymış acaba öyle kesilemeyecek kadar kalın çelik kullanan?

16.10.2021

boynuz duyari yapan arkadaslar, onlar boynuz degil, ingilizcede antler olarak gecer, karsiligi olan turkce kelime bulunmadigi icin boynuz diyoruz. karisiklik yaratmamasi icin ingilizce ismini kullanacam. fark nedir, horn boynuz kecide koyunda sigirda olur, bir kere cikar, yenilenmez, antler ise geyiklerde olur her sene yenilenir, ureme soznu sonunda duser, sonraki sezonda yenisi cikar. antlersiz geyik savunmasiz degildir, erkekler ureme sezonunda fit olduklarini gostermek ve diger erkeklerle kavga etmek icin cikarir, cogu geyik turunde disilerin antleri yoktur. yani geyigin boynuzunu kesmeleri o seneki ureme sezonunda sansini dusurmek disinda bir zarar vermez.

18.10.2021

Aynen. Zaten adamlar onu kesmenin yanlış olduğunu bilirler. Yoksa kesmezlerdi. Adamlar doğal hayatı koruma görevlisi zaten. Hem hayvana uyuşturucu veriyorlar ve çabuk olmaları lazım, çünkü o uyuşturucu da öyle kafana göre hep atılmaz. Seni bilginden dolayı tebrik ederim.

TÜM YORUMLARI OKU (21)