İki Yakadaki Birçok İlçede Hissedildi: İstanbul'da Korkutan Deprem!

Saat 15:00 sularında İstanbul'un pek çok ilçesinden hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medya kullanıcıları sarsıntıyı hissettiklerini bildiren paylaşımlar yaptı. AFAD, depremin büyüklüğünün 3.9, merkez üssünün ise Kartal olduğunu duyurdu. Kandilli'ye göre ise depremin büyüklüğü 4.2.

AFAD depremin büyüklüğünün 3.9 olduğunu duyurdu 👇

Kandilli ise büyüklüğü 4.2 olarak duyurdu 👇

İstanbul Valisi: Herhangi bir olumsuzluk yok

'Öncü mü değil mi şu an söyleyemeyiz'

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener'in '4.2 büyüklüğünde Kartal civarındaki Marmara'da bildiğimiz fayda oldu deprem. Öncü mü değil mi şu an söyleyemeyiz. Ancak ilerleyen saatlerde daha büyük depremler olursa bu yönde bir değerlendirme yapılabilir' dediğini aktardı.

Ayrıca bakınız 👇

Naci Görür'ün İsyanı Yeniden Gündemde: 'Kanal İstanbul Yerine Neden İstanbul'u Depreme Hazırlamıyorsunuz?'

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
19.06.2021

4.2 gibi Japonya'daki depremlerle kıyaslandığına osuruk sesi gibi kalan bir depremde bile "ciddi salladı" diyorlarsa, İstanbul'daki binaların ne kadar kalitesiz olduğu gerçeğini bir kez daha yüzümüze vurdu. Ciddi bir depremde "herkesin de daha önce dediği gibi" katliam olur. Umarım hiç bir zaman gerçekleşmez ve bir an önce bu konuda önlemler almaya başlarız. Geçmiş olsun İstanbullulara...

binanın sallanmasının kalitesizliği veya sağlamlığı ile ne alakası var? ayrıca doğduğumdan beri 40 senedir istanbuldayım. sürekli bu ölçekte depremler yaşadık yaşıyoruz. insanların şaşırmasının nedeni bu kadar küçük depremin bu kadar şiddetli hissedilmesiydi. onun da nedeni alttan vurduğu için ve 99 depremide bu şekilde başladığı içindi.

19.06.2021

Depremden çok bomba patlamış da onun şok dalgası gibi hissetirdi.

19.06.2021

Çok garip bir depremdi gerçekten.. Kocaeli'de de hissedildi, çok kısa sürdü ama çok sert hissettirdi, sallantı değil de yeraltından yumruk gibiydi.

TÜM YORUMLARI OKU (18)