İki Su Grubu Burcu Olan Akrep Burcu ve Balık Burcu İlişkide Uyumlu Olabilir mi?

Akrep burçları ve Balık burçları su grubu burçları arasında kabul edilir. Her ikisinin de duygusal bir yönü vardır. Ancak Akrep burçları, Balık burçları kadar sulu göz ve hayalperest değildir. Akrep burçları duygusal yönlerini sezgileri ile harmanlar ve tutkulu bir aşıktır. Balık burçları ise aşkta oldukça fedakar ve bağımlı olabilir.

Akrep burcunun akılcı yönü daha ağır bastığı için Balık burcu ile romantik ilişkisi pek de tatmin edici olmayabilir. Balık burçları kolayca manipüle edilebilir, Akrep burcu ilişkide Balık burcunu etkileme gücüne sahiptir. 

Akrep burcu ile Balık burcu ilişkisinde neler mümkün, detayları ile inceleyelim!

Akrep ve Balık burcu aşk ilişkisinde karakter özellikleri bakımından anlaşabilir mi?

Akrep burcu 23 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında doğarlar. Bu burcun insanın doğum tarihi mevsim sonuna denk geldiği için sabit burçlar arasında değerlendirilir. Sabit burçlar genellikle var olan bir işi ya da ilişkiyi sürdürmek, kalıcı kılmak ve uzun süreli hale getirmek konusunda doğuştan başarılı olurlar. Akrep burçları da ilişkide kolay pes eden bir burç insanı değildir. Aşkta uzun süreli ilişkiler ister, hayatına alacağı insanı güven testinden geçirir ve hayatına girdiği insanın geçmişinde mutlaka önemli izler bırakır.

Balık burçları 20 Şubat - 20 Mart tarihlerinde doğarlar. Bu burcun insanı ara bir mevsimde doğduğu için değişken burçlar arasında değerlendirilir.

Değişken burçlar birden fazla işi aynı anda yapabilir, çok yönlü ve heyecanlı insanlardır. Zaman zaman kararsız ve dengesiz olarak nitelendirilmelerinin ana nedeni akıllarında birden çok iş ya da sorumluluk olmasıdır. Bu onları dağınık bir zihne sahip yapar. Aşkta Balık burcunun değişken niteliği güvensizlik verebilir. Balık burçları hemencecik aşık olabilir ancak bunun aşk olduğundan emin olamaz. Birilerine bağımlı olmak, birinin boyunduruğu altına girmek ve kurban rolüne bürünmek onların olumsuz özellikleridir.

Balık burçlarının olumsuz özellikleri geliştirilmeye ve dönüştürülmeye mecburdur. Hal böyle olunca Akrep burçları bu noktada ilişkisinin iyiye yönelik ilerlemesi için çalışacaktır.

Balık burcu partnerini, Akrep burcu partneri değiştirmeye çalışabilir. Çünkü Akrep’in de bir özelliği manipüle etmektir. Farkında olmadan karşısındaki kişiyi kendi çıkarına göre etkileyebilir. Eğer böyle bir adım atacak olursa Balık ve Akrep ilişkisi gerçek aşk duygusundan ve samimiyetten uzak, yalnızca doyum üzerine kurulu bir ilişkiye dönüşebilir. İlişkide Akrep ve Balık burçları uyum yakalayabilmek için bu toksik özelliklerini fark etmeli ve törpülemelidir.

Akrep burcu yönetici gezegeni ile Balık burcu yönetici gezegeni uyumlu mudur?

Akrep burcu yönetici gezegeni Mars’tır. Bu gezegen onları mücadeleci ve savaşçı yapar. Akrep burçları su grubu burcu olmasına rağmen daha rasyonel olmasının sebebi yönetici gezegenleridir. Her türlü rekabetten çok hoşlanır. Balık burcu yönetici gezegeni ise Neptün’dür. Neptün Balık burçlarının çok fazla zihin çalıştırmasına sebep olabilir. Çok fazla hayal kurar ve eyleme geçmek konusunda sorun yaşayabilirler. Bu özellikleri ile Akrep ve Balık burcu arasında uyumsuzluklar meydana gelir.

Dişil ve eril enerjiye göre Akrep ve Balık burcu ilişkisi nasıl olmalıdır?

Akrep kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisinde Balık erkeği fazla fedakarlık yapma huyundan vazgeçmelidir. Akrep burcu kadını ilişkiyi yönetmek ile erkeğini yönetmek arasındaki uçurumun bilincinde olmalıdır. Aralarındaki duygusallığı ve sadakati yıpratmadan yaşamalıdır. Akrep erkeği ve Balık burcu kadını ilişkisinde Akrep erkeği manipüle etmekten vazgeçmelidir. Balık burcu kadını ise sürekli verici taraf olarak ilişkinin alma ve verme dengesini bozabilir.

Akrep burcu ve Balık burcu ilişkisinde cinsel uyum var mıdır?

Akrep ve Balık burcu çifti her ikisi de su grubu burç olduğu için cinselliği doruklarda ve oldukça duygusal yaşarlar. İlişkide Akrep burcu cinselliğe çok önem verir, partnerinin arzulu ve sadık olmasını ister. Balık burcu, Akrep partnerinin bu beklentisini karşılayabilecek potansiyele sahiptir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Cinsel Hazzı Doruklarda Yaşayabilecek Akrep Burçlarının İlişkisi Nasıl Olur?
Tutkularını Doruklarda Yaşayan Akrep Burcu ve Terazi Burcu İlişkide Uyumlu mudur?
Başak Burcu ve Akrep Burcunun Manipülatif İlişkisinde Taraflar Birbiriyle Uyumlu Olabilir mi?

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!