İki Siyahi Genç, Sipariş Vermeden Starbucks'ta Oturup Lavaboyu Kullanmak İsteyince Tutuklandı!

ABD'de yaşanan olayda iki siyahi genç arkadaşlarını bekledikleri Starbucks'ta çalışanlar tarafından polise şikayet edildi. Amanda Seales isimli kişi tarafından Twitter'da paylaşılan görüntülerde yer alan açıklamaya göre polise şikayet edilmelerinin nedeni ise, sipariş vermemeleri ve lavaboyu kullanmak istemeleri.

Tuvaleti kullanmak için izin isteyen gençler çalışanlar tarafından sadece müşterilerin kullanabileceği yönünde cevap alınca ısrar etmeleri üzerine polise şikayet edildi.

Olay yerine gelen polis gençlerden ayrılmalarını istediler. Ancak iki siyahi genç tuvaleti kullanma konusunda ısrar edince kelepçelendiler.

Olayın üstüne açıklama yapan Starbucks, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için politikalarını güncelleyeceklerini söyledi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.04.2018

Yalnız benim asıl değinmek istediğim;geçen bir Türk lokantasında izlemiştik,siyahi bir kadın lavabo için girmiş,adam izin vermeyince kavga etmişlerdi,o geldi aklıma.Şimdi böyle durumlarda konu tabi ki masumane,altı üstü tuvalet mk girsin nolucak?Ama işçilerde emir kulu,madem izin vermiyor polise şikayet ettirecek kadar ısrar etmenin anlamı ne? Böyle her olayın sonunda Irkçılık demek de yanlış.Sonuçta duruma bakınca,izin verilmediği halde ısrar eden yani tatsızlık çıkaran onlar.Siyahi olduğu için derseniz suçluya haklı gözüyle bakarsınız,ben de başlığı görünce öyle düşündüm açıkcası.Zaten ortada "bana göre"suçlu da yok haklı da.Ama büyük yerlerin çoğu böyle zaten,umumi tuvalet gibi kullanmanıza izin vermezler.Böyle diretmeye,ısrar etmeye hiç gerek yok...Çık git ağaç dibine işe kardeşim varsın o zaman tutuklasınlar,en azından haklı olurdun :)

15.04.2018

bu dediklerinin komple anlamsız, sana katılan çıkarsa şaşırırım.

15.04.2018

Bizim ayrılıkçı Kürtler Amerika ve Avrupa'ya baksınlar da faşizm görsünler. Özellikle camilere yapılan ırkçı saldırılar artık ritüel halini aldı.

15.04.2018

ABD'deki cinayet,hırsızlık vs gibi suçların çoğunluğunun siyahiler tarafından işlenmesi,istedikleri gibi hareket edip sıra sonuçlarına katlanmaya gelince hemen "bize ırkçı saldırı" yapıyorlar diye manasız bir savunmaya geçmeleri,ordaki yerel halk yani beyazlara karşı dolaylı yollardan ayrımcılık yapmaları(Bizim burdaki bazı suriyeliler ve kürtler gibi) vs. gibi şeyler Trump'ın seçilmesinde büyük roller oynadı

TÜM YORUMLARI OKU (21)