İki Renkli Sıradışı Model: Chantelle Brown-Young

Winnie Harlow ya da Chantelle Winnie olarak da tanınan dünyanın en farklı modellerinden biri olan Chantelle Brown-Young'ı yakından tanıyoruz.

Chantelle Brown-Young 1994, Kanada doğumlu bir model.

Aslen Jamaikalı olan Chantelle, 4 yaşından beri cildin pigment kaybetmesine sebep olan vitiligo hastalığından muzdarip.

"Michael Jackson hastalığı" olarak bilinen vitiligo, okulda kendisiyle dalga geçilmesine sebep olmuş.

Eğitimini sırf bu yüzden yarım bırakmak zorunda kalsa da, kendiyle barışık olmaktan hiç vazgeçmemiş.

Kariyeri ise bir Youtube fenomeninin tesadüfen Facebook'ta fotoğraflarına rastlaması ile başlıyor.

Doğallığı savunan bir Youtube videosunda rol aldıktan sonra çeşitli ajansların dikkatini çeken Chantelle'in ünü Tyra Banks'e kadar uzandı.

America's Next Top Model yarışmasına katılan Chantelle'in kaderi bir anda değişti.

En büyük markalar dünyanın en popüler modellerinden biri haline gelen Chantelle ile çalışmak için sıraya girdi.

İşi gibi aşk hayatı da gayet iyi giden model, şu an Mariah Carey'nin eski eşi Nick Cannon ile birlikte.

Tüm yoğunluğuna rağmen şöhretini vitiligo hastalığı sözcüsü olarak kullanmayı da ihmal etmiyor ve kendisi gibi olanlara yardım ediyor.

Şu sıralar bir defile kapsamında ülkemizde olan Chantelle Brown-Young, verdiği röportajlarda ülke gündemiyle ilgili cümleler de kurdu.

'Ülkeyi başkalarının anlattıklarıyla değil, kendi gözlemlerimle tanımak istediğim için İstanbul’u gezecektim ama sanıyorum ki otelden çıkmamayı tercih edeceğim. Ankara’daki terör olayı nedeniyle hem korktum hem de çok üzüldüm. Barış için bir araya gelmiş insanlara karşı böyle bir eylemde bulunulmasına inanamıyorum. Şunu da vurgulamak istiyorum; bu olay Türkiye’yle ilgili görüşlerimi değiştirmeyecek. Saldırı buradaki insanlarla alakalı değil, bu insanların hatası değil. Kötülerin yarattığı bir felaket... Terör olayları dünyanın her yerinde aynıdır, adil değildir.'

Cesaret ve özgüvenle başarıyı yakalayan Chantelle Brown-Young, kesinlikle farklı olduğu için kendini dışlanmış hissedenlerin son ilham perisi.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.10.2015

insanlar kan döküyor ama pigmentler bile ırkçılığa tepki gösteriyor

14.10.2015

"gerçekten hoş duruyor ya" falan diyenler ne kadar yapmacıksınız lan. Metrobüste sokakta yüzü yanmış,çilli,benekli ve ya bu cildinde bu tarz sorunları olan insanlara insan değilmiş gibi bakarsınız siz.Şu sitede bu tarz paylaşımlar olmasa diğer yüzünüzü göremicez amınakoym. Benim cildimde de onlarca ben ve leke var.Ben bana nasıl baktıklarını çok iyi biliyorum burada boş samimi yorumlara hiç gerek yok. Gören de ülkeyi çağdaş ve mutlu topluma sahip bi yer sancak

15.10.2015

Ülkenin toplumuna, bireyleri indirgediğiniz sürece, gerçekten güzel yüreklere sahip insanları göremeyeceksiniz. Genellemeleriniz ve ön yargılarınızdan sıyrıldığınızda, kimbilir belki biri, bir gün, çillerinizin size ne kadar yakıştığını söyler ve siz ondaki samimiyeti algılayabilirsiniz.

13.10.2015

3 renk olsa bile güzel valla

TÜM YORUMLARI OKU (42)