İki Komşunun Birbirlerine Yazdıkları Nezaket Dolu Notlar Hayata Dair Umutlarınızı Arttıracak!

Güzel insanlar iyi ki varlar! 😍

Twitter'da 'zelcobar' adlı kullanıcı içimizi ısıtan görseller paylaştı.

2 aylık bebeklerinin aşı olduğu için huysuz olabileceğini düşünen bir çift komşularına bilgilendirme amaçlı bu notu yazmış.

İşitme engelli olduğunu belirten bir komşusu ise notu bu şekilde cevaplayıp resmen erimemize sebep oldu...

Bu paylaşımdan sonra umutları yeşeren insanlar ise yorumlarını esirgemediler: ❤️

😍

😍

😍

😍

😍

😍

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
10.04.2021

Bizim üst kattaki ergen de gece gündüz oyunda Suriye'de savaşıyor gibi sesler çıkarıyor. Kaç kez uyardım gürültüyü arttırarak devam etti. Ek olarak annesi de benim oğlumun sesi çıkmaz sen uyduruyorsun diyor. Çok ilginç böyle kibar duyarlı insanları görmek.

12.04.2021

ulan tam da bizim üst komşu bu. kendi kendine konuşuyor duruyor oyun oynarken. bazen arkadaşlarıyla konuşuyor bağıra çağıra. sayesinde tüm silahların isimlerini ezberledim Allah razı olsun taktik geliştiririm.

10.04.2021

Alt, üst ve karşı komşularım çok iyi insanlar. Alt kat komşumla pandemi sürecinde sesimiz gelmeden konuştum. "Dinleyen duyar. Biz duymuyoruz . istediği kadar oynasın yavrucak" dedi. Üst katımdan tuvalet banyo suyu aktı. Tam bu süreçte eşi erken doğum yaptı. "Boşverin banyoyu tuvaleti sağlıkları nasıl?" diye aradık. Kapıdan hediyesini verdik. Yüzlerindeki o mutluluğu hiç bir seye değişmem. Karşı komşumla artık kardeş gibi olduk. Sevincimiz, cenazemiz, yemeğimiz bir oldu. Çocuklarımız kardeş gibi büyüyor. Bir güleryüz, bir selam, yemeğinden bir kase paylaşmakla güzelleşiyor hayat. Yeter ki kaf dağının tepesine çıkarttığımız egolarımızı bir kenara koyalım. Kapıya çok ses geliyor diye çıkmadan önce "Nasılsınız?" demeye çıkılsa sorunların azalacağına inanıyorum. Daha önce hiç yüzüne gülümsemediğiniz çocuğa "sessiz olsun" derseniz anne babalar da "gereksiz" savunma içgüdüsü ile yaklaşır...

10.04.2021

apartmanda bi komşumuzun bebeği oldu. komşular birleşip hediye aldık. onlarda bütün kapılara çiçek yapıştırarak teşekkür etmişlerdi. apartman çok güzel görünüyordu. ev alma komşu al.

TÜM YORUMLARI OKU (13)