İki Kız Kardeş, Kendilerinden Telefon Numarası İsteyen Şahsı Dövdü

Adıyaman’da iki kız kardeş, kendilerinden telefon numarası isteyen şahsı evire çevire dövdü.

Olay, Gölbaşı ilçesi Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.Y. isimli erkek, T.K. ve kardeşi B.K.’den telefon numarası istedi. 

Telefon numaralarını isteyen şahsa tepki gösteren kızlardan birisi şahsın boğazına sarıldı. Ardından iki kardeş şahsa yumruk darbeleri indirmeye başladı.

Yumruk ve tekme darbeleri alan şahıs kurtulmak istedi ancak başarılı olamadı. 🎥

Kız kardeşler şahsı saçından ve elbiselerinden tutarak sürüklemek istedi. Mahalle sakinleri kavgayı ayırmaya çalışırken, şahıs bir iş yerine girerek kızların elinden kurtuldu. 

Kavga sonrası iki kız kardeş, şahsa küfürler ederek olay yerinden ayrıldı.

Proje Casusu, Evinden Çıkan 1.5 Milyon Euro'yu Böyle Savundu: 'Arkadaşım Unuttu'
Demirören Grubu, Azerbaycan'ın Piyango Şirketini de Alıyor
Bartın Açıklarında Kuru Yük Gemisi Battı: Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
17.01.2021

Ya adam gayet insani duygularla ilişki durumlarını güncellemek istediyse. Tanışmak istemiştir saygısızlık yapmadıysa hayır der yoluna bakarsın, orantısız şiddet :) sergilemek için telefon numaranın istenmesi yeterli sebep değil. Öncesinde farklı bir durum yoksa telefon numarası istedi diye bu rezillik yaşanabilir mi belki adam telefon numaralarını istemediği için şiddete maruz kalmıştır. Hipermetrop olmasa da çubuk kraker adamdaki cesareti takdir ettim :)) Haklılık payları vardır yaşanan olaylar yüzünden bir kadına merhaba demeye bile korkar olduk ama bizden telefon numarası istendiğinde evirip çevirip dövme hakkını kendimizde bulmuyoruz, adam yine ucuz yırtmış ya numaralarını alsaydı..

17.01.2021

güzellik kraliçeleri maşalhh size tosunlarım benim siz en iyilerine layıksınz

17.01.2021

Adam sanki Benicio del Toro

Dini ve törel kaygılar öne sürülerek bu toplumda kadın ve erkek ilişkileri baltalanmaya, ayıplanmaya veya gerçeküstü bir hedef olarak lanse edilmeye devam ettikçe kadın gören erkekler de erkek gören kadınlar da nasıl tepki vereceğini bilemez hale geldi. Karşı cinsle herhangi bir etkileşim içinde olmayı ''günah'', ''ayıp'' veya öte yandan ''başarı'' olarak görmediğimiz gün böyle rezillikler de son bulacaktır diye düşünüyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (19)