İki Kişinin Ölümüne Sebep Olan Suçlunun Sırf Yakışıklı ve Genç Olduğu İçin Beraatini İsteyen İnsanlar

Bir suçlunun cezasını yakışıklı ve genç olduğu için azaltmanın ne kadar mantıklı olduğunu düşünüyorsunuz? Bir anne ve bebeğinin ölümüne sebep olduktan sonra 24 yıllık hapis cezası fazla mı? Sosyal medyayı ikiye bölen konu hakkında siz ne düşüneceksiniz? 👇

Geçtiğimiz günlerde, arkadaşlarıyla birlikte yarış yaparken anne ve bebeğinin ölümüne sebep olan hikaye hepimizi etkiledi.

21 yaşındaki Cameron Herrin, 2 arkadaşıyla birlikte yolda yarış yaparken karşıdan karşıya geçen biri bebek iki kişiye çarptı ve hayatlarını kaybetmelerine sebep oldu.

Aralık ayından beri davası devam eden Herrin, iki cinayet işlediği gerekçesiyle 24 yıllık hapis cezası aldı.

Geçtiğimiz günlerde ise Twitter ve TikTok'ta #freecameronherrin paylaşımları yapılmaya başlandı.

Birçok kişi, Cameron Herrin'in kısa süreli dikkatsizlikten dolayı kazanın yaşandığını ve çok genç olduğu için fazla ceza aldığını düşünüyor.

Cameron Herrin için yapılan paylaşımlara tepki gösteren kişiler de oldukça fazla...

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Çocukken Abisi ve Dayısı Tarafından Kandırılarak Geneleve Satılan Meliha Türkgenç'in İnanılmaz Hikayesi
Parktaki Çalışanlar Kıyafetinin Uygunsuz Olduğu Söylediği İçin Üstünü Değiştirmek Zorunda Kalan Kadın
Film Değil Gerçek! Kadın Bir Gardiyan Kıyafetinin Ağ Kısmına Delik Açarak Mahkumla Cinsel İlişkiye Girdi

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
06.07.2021

Ölen anneyle bebek çirkin miydi? Bebek yaşlı mıydı? Bu nasıl düşünce yapısı? Ölen anneyle bebekte güzeldi. Onların ne günahı ne suçu vardı o zaman.

06.07.2021

cidden böyle yakışıklı diye onu savunan insanları dövesim geliyor ailelerine allah sabır versin böyle insanların ailelerine

06.07.2021

bununla ilgili bi belgesel izlemiştim. din/dil/ırk/cinsiyet/yaş hepsi karışık insanların önüne önce bir tane aşırı yakışıklı/güzel, gayet düzgün giyimli, diksiyonu düzgün insan çıkartıp suçunu söylüyorlar. diyelim bu suçta alkollü araba kullanırken bi çocuğa çarpmak olsun. insanlara, bu insana ceza vermelerini söylüyorlar. herkes ufak bi dikkatsizliktir, istemeden olmuştur, bi defalıktır gibi bahanneler ile toplasan 1 yıl ceza vermiyorlar. daha sonra aynı grubun önüne bu sefer bildiğiniz seri katil gibi duran bi insan çıkartıyorlar. hani arada kürsü olmasa herkesi kesecek tipten biri. gene aynı suçu söyleyip ceza vermelerini istiyorlar. bu sefer cezalar idama kadar gidiyor. yuhluyorlar, linç etmek istiyorlar adamı.insan algısı böyle bi şey iste maalesef. güzelliklerini/yakışıklıklarını kullanarak bi sürü cezadan kaçabilen çok suçlu olmuştur. çoğu sosyopatın en iyi kendini saklama şekli bu özellikler. insanlarda kanıyorlar. tipi güzelden zarar gelmez sanıyorlar. ama hayat öyle değil.

TÜM YORUMLARI OKU (23)