İki Kere Seks Diyeti Yaptığı İtiraf Eden Gökhan Özen Konuya İlk Kez Açıklık Getirdi!

Bir dönem yaptırdığı botokslar yüzünden dillere düşen Gökhan Özen geçtiğimiz haftalarda Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj vermişti. Konuşmasında anlattığı 'seks diyeti' sosyal medyada gündem olunca ünlü şarkıcı konuya açıklık getirdi.

Birbirinden başarılı şarkılarıyla 2000'li yılların başına damgasını vuran Gökhan Özen'in Los Angeles'tan ülkeye dönüş yaptıktan sonraki hali gündeme damgasını vurmuştu.

Yüzündeki değişimle birçok kişiden eleştiri alan ünlü şarkıcı hakkındaki "estetik, dolgu ve botoks" iddialarına her defasında karşı çıkmıştı.

Ancak geçtiğimiz günlerde ilk kez konuya dair açıklama yapmıştı:

Israrla Dolgu ve Botoks Yaptırmadığını Söyleyen Gökhan Özen'in Son Estetik Açıklaması Yürek Burktu!

Bir dönem genç kızların sevgilisi olarak anılan Gökhan Özen geçtiğimiz günlerde Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajla yine olay olmuştu.

Detayları da bu haberimizde anlatmıştık:

Jet Ski ile Kaybolup 20 Yıldır Aşık Olmadığını Söyleyen Gökhan Özen'den "Seks Diyeti" İtirafı!

"Yedi sene içerisinde iki kere seks diyeti yaptım. Biri bir yıl, biri aylarca sürdü" diyen Gökhan Özen sözlerinin gündemden düşmemesi üzerine ilk kez açıklama yaptı.

Instagram hesabından videolu bir paylaşım yapan Özen, "Bir 'seks diyeti' dedim, baktım ortalık karışmış" diyerek sözlerine devam etti:

'Ben de istedim ki; beni izleyen, beni takip eden belki de örnek olan genç arkadaşlar konuyu benden duysunlar. Neden böyle bir şey tercih ettim, doğru bilgileri benden duysunlar istedim. Konu, röportajda bana 'Çapkın mısın?' diye sorulmasıyla açıldı.'

"Çapkındım, ama son yıllarda çapkın değilim. Hatta o kadar çapkın değilim ki ABD gibi, Los Angeles gibi bir yerde, Hollywood gibi bir yerde belki senenin 10-11 ayı şortla gezebileceğin, herkesin cıvıl cıvıl olduğu, havanın cıvıl cıvıl olduğu, insanların mayolarla bikinilerle dolaştığı bir ortamda kendi kararımla seks hayatıma ara verdim, yani bir seks diyeti yaptım. Bunu neden yaptım? İki sebebim vardı."

'Birincisi nefsime hakim olmak, nefsimi kontrol altında tutmak. Dediğim gibi ortam ütopik bir ortam sağlıklı bir insan olarak da aklımız her şeye kayabiliyor doğal olarak. Ben de istedim ki böyle bir ortamda birazcık arzularıma, isteklerime dizgin vurup, nefsimi kendi kontrolüm altında tutayım.'

"İkincisi de motivasyonumu, enerjimi belki uykumu, duygumu, vaktimi bu tarz şeylere değil de daha çok stüdyoda yapacağım çalışmalara, şarkılarıma kanalize edersem daha başarılı olacağımı hissettim. Ve daha sonra öğrendiğim kadarıyla bunu uygulayan NBA starları, dünyaca ünlü atletler zaten varmış."

'Böyle bir uygulama varmış, ama ben bunu bilmeden; kendi kararımla yaptım. Faydasını da gördüm, üretimim de arttı. Ama bu sürekli yapılacak bir şey değil. Üç ay olur, beş olur, insan ne kadar istiyorsa o kadar olur ama illa ki bunun bir sınırı oluyor. Böyle bir dönem yaşamış olmanın bana kattığı şeyler var. Bunları genç arkadaşlarıma açıklamak istedim.'

Ünlü şarkıcının "Nefsine hakim olmak iyidir ✌️" notuyla paylaştığı videoyu da buradan izleyebilirsiniz:

Gökhan Özen'in seks diyeti açıklamasına gelen birkaç yorumu da sizin için buraya bırakıyoruz...

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Hadi yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Çağla Şıkel'in Ayakları Diye Yayınlanan Görüntü Sonrası Ünlü Modelden Kanıt Niteliğinde Paylaşım!
Gizli Saklı Aşk mı Yaşıyorlar? Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın Yeniden İlişkiye Başladığı İddiası Şoke Etti
Ünlü Sunucu Erkan Yolaç Hayatını Kaybetti!

Popüler İçerikler

TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
YORUMLAR
17.05.2024

Kotu bisi dememis adam ki, akliniz sadece sikinizde olmazsa daha basarili olur baska seylere de kanalize olabilirsiniz demis :)

18.05.2024

aynen

17.05.2024

Bu ne zaman hortladı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ