İki Kadının Birbirine Bağlı Olarak Duvar Üzerinde Yaptığı ‘Modern Sanat’ Çalışması Beyinleri Yaktı

Modern sanat çalışmaları sosyal medyada paylaşılınca kısa sürede çokça etkileşim alıyor. Sebebi ise açıkçası yapılanlara anlam verilememesi. Şimdilerde ise iki kadının duvar çalışması olarak karalama yaptığı anlar viral olmuş durumda. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Kolları birbirlerine bağlı iken önlerinde yer alan duvarı karalayan kadınlar sanıyoruz ki engelleri anlatmak adına bir çalışma yapıyor.

Tabii aklımıza hiç gelmeyen bir konuyu da çalışıyor olabilirler. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz, yorumlarda buluşalım.

İşte o anlar 👇

Gelen yorumlar ise bu şekilde oldu. 👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Çin’de Bir Benzin İstasyonunda Yakıt Doldurmak İçin Robotlar Çalışmaya Başladı
Necati Koçkesen Adlı Hoca Kadınların Hiçbir Konuda Yönetici Olamayacağını Dile Getirdi
Küçük Kızına Elleriyle Minik Bir Ev İnşa Eden Baba Beğenileri Topladı

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi
YORUMLAR
02.07.2024

Mağara duvarına çizilen ilk resim :) Verilmek istenen mesaj kadınların var olabilme mücadelesi mi yoksa insanların birbirini etkilemesinden ve birbirine köstek olmasından yola çıkabilecek sorunlar mı yada kadının ayağını kaydıranın yine kadın olduğu mu bu düşüncelerin içinden çıkamıyorum. Yok lan yok ne çıkarsa bahtına diye duvarı mundar etmişler. Rönesans'tan modernizm'e kadar hiç bir sanat akımının yalnızca estetiksel kaygılardan dolayı ortaya çıkmadığını biliyoruz. Zihin olarak da eser yaratır illa ortaya estetik bir şey çıkarmak gerekmiyor, fikirsel estetik ve düşünsel çatışma da bir eserdir. Lakin bu tür çalışmalarda bile elle tutulur bir şeyler vardır. Şu yaptıkları bana çok zorlama geliyor bu kadar basit olmamalı. Neo liberalizm ne kadar güçlenip insanı çürüttüyse sanat dahil her şeyde o derece çürüdü.

Çok modern bi sanat gerçekten tebrik ederim!!! Günümüzde sanat denilen şeylerin %99'u keriz silkeleme, ancak %1'i sanat.

Türkiye'de siyaseti anımsattı bana, iki tarafta bir yandan çekiyor birşey yapmaya çalışıyor gibi ama ortaya çıkan sonuç sadece bu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ