İki Kadını Öldüren Semih Çelik'in Babasına Defalarca Sorduğu Soru Ortaya Çıktı: ‘Baba Seni Nasıl Öldüreyim?’

İstanbul'un Fatih ilçesinde iki kadını yarım saat arayla öldüren katil Semih Çelik hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı.  Baba Adem Çelik'in polislere, ''Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı” dediği iddia edildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki Semih Çelik, kendisiyle aynı yaşta olan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katletti.

Olayın detayları haberimizde

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Suç kaydının olmadığı tespit edilen Semih Çelik'in psikolojik sorunları nedeniyle 1 yıl içerisinde 5 kez hastaneye yatırıldığı ortaya çıkmıştı.

Cinayete ilişkin soruşturma devam ederken, Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı tespit edildi.

Cinayetlerden sonra polise ifade veren Semih'in babası Adem Çelik'in “Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı” dediği iddia edildi.

İkbal ve Ayşenur’u Öldürmüştü! Semih Çelik’in Kasaptaki İş Arkadaşı: “Marjinal Çocuktu, İşini İyi Yapıyordu”
Yurttaşa Neler Yedirmişler! Listeye Yeni Ürünler Eklendi: Köfteden Sonra Sahte Zeytinyağları da İfşa Edildi
Torununu Öldüren Dedeye 'İyi Hal' İndirimi Verildi: İfadesi Ortaya Çıktı
Peş Peşe Yaşanan Cinayetler Sonrası Harekete Geçildi! İnfaz Sistemi Değiştiriliyor: En Az Bir Ay Yatacak

Popüler İçerikler

'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
YORUMLAR
09.10.2024

Anne baba kesinlikle yargılanmalı! annenin saçma sapan kızı suçlayıcı konuşmaları, adamın oğluna sahip çıkmaması... gerekirse oğlunu sen ihbar edeceksin, normal biri bu soruları sorar mı? gayette biliyorlardı eni sonu birine bir şey yapacak bu cani! kapat oğlunu odaya, hastaneye! daha bir de kendi oğlunun bilgisayarına bakamamış, odasını karıştıramamamış, kızın annesine laf söylüyorlar. ailece pslik bunlar.

09.10.2024

Ve en başta böyle sorunlu birisini elin kızıyla evde bile bile bıraktıkları için iki kızında kanı bunların elinde uyarmışmışta ailesini kız uzak durmamışmışta bilmem neymiş halen halen kendilerinde aramıyorlar hatayı

09.10.2024

Sağdaki fotoğraftaki Ayşenur değil, İkbal o İkbal! Her içeriğin altına yazmaya devam edeceğim bunu

Gerizekalı gibi halen aynı fotoğrafı kullanmaları beni fıtık etmeye başladı.

Topyekün medya olarak “Daha fazla ayrıntı verin, daha fazla, video falan yok mu? Böyle kan falan yok mu?” diye bekleyen insanlar yarattınız. Aferin size, vicdansızca ama akıllıca bir nöro pazarlama tekniği

TÜM YORUMLARI OKU (11)