İki Gün Önce Evlenip Gittikleri Balayında Aldatıldığını Öğrenen Kadının Hikayesi Boğazınızı Düğümleyecek!

Ekşi Sözlük'te adını vermek istemeyen bir kadın, anlattığı hikaye ile herkesi şaşırttı.

2 gün önce evlendiği eşi ile mutlu bir şekilde gittiği balayında aldatıldığını öğrenen kadın, hislerini ve yaşananları anlattı.

Evliliklerinin daha ikinci gününde zaten şüphelendiği bir kadınla aldatıldığını öğrenen kullanıcı kendi duygularıyla boğuşurken, bir de ailesine bu durumu nasıl açıklayacağını bilmediğini anlattı.

'Bir insan hayatındaki insanı hem aldatıp hem neden evlenir? 2 gün geçmişken alınan ayrılık kararı ailelere nasıl açıklanır? Peki ya aldatıldığım günler… anlar…'

İş çıkışlarında yorgun olmasına rağmen kendisini aldatan erkek için evlerine eşya yerleştirmeye giden kadın, en çok da başkalarının da bilip bu duruma göz yummasına kırılmış.

Bu insanların düğünlerine gelmesini düşündüğü zaman ise hayatında bundan daha büyük bir kötülük görmediğine karar vermiş.

Ekşi Sözlük'te anlattığı ve okuyan herkesi etkileyen kısım ise kadının kendisini evsiz hissetmesi oldu.

'Daha bir konfor alanımın bile olamadığı evden 900 km uzakta, evsiz ve kimsesiz stresten gebererek kalakaldım. Ailelere açıklamak… 2 gün önce kutlama yaptığın insanlara açıklamak… Sonra hop bir anda tekrar hatırladığın ‘salak yerine konmuşluk’ duygusu.'

Bu arada nasıl öğrendiğini merak edenleriniz için ondan da bahsedelim, telefona gelen ve silinmeyi unutmuş bir mesaj yolu ile.

Gerçekten çok zor bir durum, özellikle de insanın en değer verdiği birisi tarafından kandırılması, yalan söylenmesi...

Siz balayında aldatıldığınızı öğrenseniz ne yapardınız? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yeni Fobimiz Hayırlı Olsun! 6 Senelik Sevgilisinin Aslında Abisi Olduğunu Öğrenen Kadının Bahtsız Hikayesi
Eşini Başka Bir Kadınla Nikah Masasında Basan Kadının Gündüz Kuşağını Aratmayacak Dram Dolu Hikayesi
Evliliğinin İlk Gününde Kayınvalidesi Tarafından Zorla Bekaret Testine Götürülen Kadının Kan Donduran Hikayesi

Popüler İçerikler

Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
15.09.2022

Ya yemin ediyorum bu tarz olaylarda (gerçi her türlüsünde) aileme nasıl anlatacağım, el alem ne diyecek kaygısı korkusu olmamalı. Olmasın yaa. Aldatmanın sonradan düzelebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir defa yapan hep yapar. Yazık şüphelenmiş ama yine de konduramamış kadın. Böyle bir sonu kim hak eder ki?

15.09.2022

Çok keskin ve kesin tavır ve düşünceler, hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değildir genelde grinin tonlarıdır, aldatmayı onaylama bu dediğimde bunlar anlaşılmasın yakalanmasaydı iyiydi bazen böyle şeyler olur olmasaydı daha da iyi olurdu . Ama sonuçta evlendigi kadın, hayatının kadını olarak seçti de o.

15.09.2022

Lanet olsun sizin gibi insanlara

16.09.2022

hayır bilse ne olacaktı belki ona doğruyu söyleyen kişiyi suçlayacaktı... benim başıma geldi kıza evlenmeden söyledim ne oldu evliliğini ve müstakbel kocasını kıskandığımla suçlandım..3 yıl sonra kendisi kucağında çocukla her şeyi öğrenip boşanırken eli güçlü olsun diye yüzsüzce beni arayıp mahkemede şahidi olmamı istedi...

TÜM YORUMLARI OKU (14)