İki Gencin Cansız Bedeni Bulundu: Ölmeden Önce Son Anda Katilinin İsmini Söylemiş

Denizli’de kendilerinden beş gündür haber alınamayan İsmail Yalçın (19) ve Hasan Akköse'nin (17) cansız bedenine ulaşıldı. Dün devam eden çalışmalarla birlikte iki gencin cesedi 30 metre derinlikteki su kuyusunda bulundu. Hakan Akköse’nin, ölmeden hemen önce kız arkadaşını arayarak katilinin ismini söylediği de ortaya çıktı.

Kayıp iki gençten acı haber geldi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan İsmail Yalçın ile Hasan Akköse’den 9 Haziran’dan beri haber alınamıyordu.

Cinayet büro ekipleri, gözaltında bulunan kişilerin ifadeleri sonrasında kayıp iki genci bulmak için Serinhisar ilçesinin Aydoğdu Yaylası'nda arama çalışmaları yapıyordu.

Dün devam eden çalışmalar sonrasında kayıp iki gencin cansız bedenleri 30 metrelik su kuyusunda bulundu.

Kan donduran detaylar ortaya çıktı

İsmail Yalçın, 9 Haziran’da ailesinden 20 lira harçlık babasına ait ailesinin aracıyla Serinhisar ilçesinde bulunan arkadaşı Hasan Akköse ile buluşmaya gitti.

Ailesi, İsmail Yalçın’dan haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri, iki gencin en son görüştükleri kişi olan Hasan Akköse’nin akrabası Mustafa A. ve 8 şüpheli gözaltına aldı.

Hasan Akköse’nin, ölmeden hemen önce gizlice kız arkadaşını arayarak baş şüpheli Mustafa A’nın adını verdiği ortaya çıktı.

İki gencin cesedinin bulunmasıyla birlikte adliyeye sevk edilen Mustafa A. ile beraber toplamda 7 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili haber

Telefonları Parçalanmış Halde Bulundu: Kayıp İki Genç Üzeri Kapatılmış Kuyuda Aranıyor

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
15.06.2022

İçeriği hazırlarken cümle sonuna fiil koysanız bi sıkıntı olmaz bence... Hadi arada olup gözden kaçsa neyse...Ama haberin girişindeki cümle bu kadar da devrik olmamalı ya...20 lira harçlık babasına ait ailesinin aracı ne

16.06.2022

Her içerikte ve her içeriğin maddelerinde var neredeyse, ödevi yetiştirememiş de son gün çalakalem bir şeyler karalamış öğrenci ödevi gibi hep. Bu adminlerin kalemini beğenmiyorum, çünkü birçok şey anlaşılmıyor. Çok eskiden kaliteliydi içerikler. Sanırım bırakma zamanı geldi.

15.06.2022

Gençler öyle yada böyle telef olup gidiyor yazık Allah rahmet eylesin ikisinede.

15.06.2022

20 lira harçlık babasına ? Editör diyeni sksinler sana. Sanayiden mi aldın lan ilkokul terk

TÜM YORUMLARI OKU (7)