'İki Doz Aşı Olmayan Öğrenciler Kampüse Alınmayacak' İddiası

Kadir Has Üniversitesi'nin iki doz Kovid-19 aşısı olmayan öğrencileri yeni dönemde kampüse almayacağı iddia edildi. 

Üniversite tarafından öğrencilere gönderildiği belirtilerek sosyal medyada paylaşılan mailde, 'Girişimlerimizde QR kodu okuma sistemi yerleştireceğiz ve iki doz aşısını olmayan hiç kimsenin kampüsümüze girmesine izin vermeyeceğiz' ifadeleri yer alıyor.

Üniversite yönetiminden iddialar hakkında bir açıklama yapılmış değil.

Öğrencilere yollandığı iddia edilen mail şöyle 👇

Sosyal medyada bu iddiaya tepki gösteren de oldu, destekleyen de 👇

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR

Çok mantıklı olan uygulamadır. Almanya daha kapsamlısını yapmaya hazırlanıyor. Aşıyı olmayanlara kısıtlamalar kalkmayacka. Türkiye'nin de yeterli aşı stoğu yaptıktan sonra bu uygulamaya geçmesi lazım. Aşı olmayanlara sokağa çıkma yasağı uygulanmalı. Virüs aşı olmayanlar sayesinde mutasyona uğrama imkanı buluyor.

04.07.2021

çok iyi yapıyorlar. birçok ülkede benzer uygulamalar yürürlüğe girmek üzere zaten. umarım daha sert tedbirler alınır bunlara karşı

Madem aşı zorunlu o zaman neden onay formu imzalatıyorlar. Ben olmak istemiyorum zorla mı? Anayasada ne diyor kimse onay almadan vücut bütünlüğüne müdehalede bulunamaz. Olmayak isteyen olsun. Bundan 5 sene sonra organlara zarar verdiği tespit rdilirse bunun hesabını kim verecek. O zaman da pardon, kandırıldık der geçerler. Zaten alışıklar. Onay formu koyduysan buna zorlayamazsın. Önce kendinizle çekişmekten vazgeçin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ