İki Çocuğunu Öldüren Anne Tutuklandı: 'Sürekli Hastalanıyorlardı'

Geçtiğimiz gün İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, cumartesi günü saat 22.00 sıralarında 100 Yıl Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre 26 yaşında bir anne olan Hatice T., 5 yaşındaki Muhammed ve 6 aylık Rabia adlı iki çocuğunu öldürdü ve bir akrabasını arayarak haber verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuğun boğularak öldürülmüş oldukları tespit edildi.

Olayın polise bildirilmesi üzerine Bağcılar Asayiş ekipleri, Hatice T.'yi evinde gözaltına aldı.

'Sürekli olarak hastalanıyorlardı. Ben de iyi bakamıyordum'

Sorgulaması yapılan Hatice T.'nin “Sürekli olarak hastalanıyorlardı. Ben de iyi bakamıyordum. Bu nedenle de kendimi kötü hissediyordum. Hatta eşime de çocuklara bakamadığımı, yurda vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak kendisi kabul etmedi. Ben de çocuklarımı öldürdüm' dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Hatice T., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Komşuları hiçbir sorunlarının olmadığını, annenin cinnet getirmiş olabileceğini söyledi

DHA'da yer alan habere göre, komşuları Zehra Demir, 'Camdan babaanne bakıyordu. Gülüp konuştu karşı komşumla yarım saat sürmedi, bir 10 dakika sürmedi, ’Bak bir ambulans gelmiş’ dedim. ’Bunlarda hasta yok bir şey yok bu niye geldi akıl hastası komşunun kızına geldi herhalde’ dedim. Ondan sonra geçiştirdim. Biraz sonra baktım, saat 22.00 gibi millet toplandı. Murat’ın teyzesini gördüm, bizim Hatice’nin çocukları ölmüş, biri erkek biri kız. Ben bunları 20 seneden fazladır tanıyorum. Kardeşleri buradaki binaya taşındı, o da üst kata taşındı, hiçbir sorunları yok. Bunların maddi durumları çok iyi. Cinnet getirmiştir herhalde' dedi.

Korkunç olay sosyal medyanın da gündeminde...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.02.2017

lohusa sendromu denen bir rahatsızlık var..doğumdan sonra her kadın farklı süre ve dozda yaşar..çoğununki ilk on gün içinde biter..yüzde beş gibi bir azınlık çok ağır ve yoğun yaşar ve hatta yıllarca sürebilir.kendine ve çocuğuna zarar verme en sık görülen sonuçtur.kadını savunmuyorum elbette ancak durum hiç sandığımız gibi olmayabilir..ha gitsin tedavi olsun diyeceksiniz elbette bu doğru ama türkiyede adet öncesi sendromu ve biraz daha kötüsü olan adet öncesi disforik bozukluk denilen ve doğumdan sonra yaşanan şiddetli depresyonlar ne yazık ki pek bilinmiyor.bunlar basit rahatsızlıklar değildir.bir kadının tüm hayatını tamamen değiştirecek kararlar almasına ve pişman olacağı pek çok şey yapmasına neden olur..eğer bu küçük anne ağır lohusa sendromu yaşıyorsa emin olun çocuklarına iyilik yaptığını düşünüyordur şuan..yaşamadan bilemezsiniz..umarım hiç bir kadın yaşamaz..

06.02.2017

Yıllar önce annesi o daha 3 aylık bir bebekken intihar etmiş bir kız çocuğu tanımıştım şimdi yazdıklarınızı okuyunca tekrar aklıma geldi. O kızın da babası "niye intihar etti anlayamadık maddi manevi hiç bir sorunumuz yoktu" demişti. Dediğiniz gibi toplum tarafından bilinmiyor ve daha kötüsü anlaşılmıyor, anlamlandırılamıyor ve olan ne yazık ki küçücük çocuklara oluyor.

kadın defalarca bakamıyorum demiş, haberlerde izledim herkes sorunlu bir insandı diyor son dört yıldır sürekli öfke nöbetleri geçiriyormuş, kadına bir anne olarak çok kızgınım ama , tehlike sinyalleri veren bir kadına ikinci çocuğu yaptıran ve profesyonel yardım almasını sağlamayan aileye ve özellikle kocasına çok kızgınım, bakamıyorum yetiştirme yurdune verelim diyen bir kadın vazgeçmiş demektir zaten çocuklardan, sen nasıl o hasta kadınla çocukları bırakırsın...olan yavrulara oldu..her insan çocuk yapmamalı hele psikolojisi hazır değilse asla..

06.02.2017

18 yasında evlendir 19 yasında anne yap cocukken cocuk baksın . Uykusundan uyanıp kahvaltıya gelemiyor o yas grubu Sonra boyle yapınca vahsi barbar Caresiz arkadasım hasta anladın mı kimse anlayamamış bu nasıl bir duygu anlayamazsın. Öldürmesi mi gerekti hayır ama o da zaten başka caresi kalmadığı için yapıyor çünkü ruhu en son dayanak olarak bunu gördü

07.02.2017

Senın gibilerin koynu değil .. universite Onları kaderi anne olmak değil yaşamak istedikleri gibi anladın mı Benim düşünce dünyasında dantelli örtüler ile yaşayan arkadaşım.

TÜM YORUMLARI OKU (34)