İki Buzdolabını Aynı Anda 20 Metre Taşıyarak Guinness Rekorlar Kitabına Giren Dağ

Game of Thrones'un dağı, Avrupa'nın en güçlü adamı Thor Björnsson İtalya'da katıldığı bir programda iki adet buzdolabını aynı anda 20 metre taşıyarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na bir kez daha girdi. Rekor 19.60 saniyede geldi.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
16.01.2016

o buzdolabını sırtında 6 kat çıkaran adam biliyorum ben... bunlar o kadar şaşırtmadı...

16.01.2016

öncelikle bir buzdolabını 6 kat dar merdiven boşluklarından yukarı çıkarmak eminim özel ekipmanla 2 buzdolabını 20 metre taşımaktan daha zordur... ayrıca bahsettiğim adam bu herifler gibi vücut geliştirme şampiyonu da değil bu işi yaparak geçimini sağlamaya çalışan biri... unutmadan sabahtan akşama kadar iki buz dolabını üst üste koyup taşımaktan daha çok efor harcıyordur.. şimdi sana da şaşırtıcı gelmeye başlamıştır Kal El...

16.01.2016

-----------------------spoiler------------------------------ yaptıklarını unutmadık gregor efendi!!!! gardaşın sandorun yüzünü sırf oyuncağını aldı da oynadı diye ateşle dağladın.. zavallı köpek ateşten korkak oldu o günden beri.. elia bacımıza evladının öldürülüşünü zorla izlettirdin, sonra da tecavüz edip öldürdün zavallı prensesi.. tywin denen namussuzun emriyle yedi krallıkta binlerce insanı katlettin, yuvalarını yakıp yıktın.. oberyn reyizin kafasını.. neyse daha fazla yazamayacağım... ağzınla kuzgun tutsan da gözümüze giremezsin.. guinness daha neyki?

17.01.2016

ağrı dağını yerinden oynatsanda sana olan nefretim geçmeyecek günün birinde elbet intikamımız alınacak RED VİPER

TÜM YORUMLARI OKU (12)