İki Aylık Bebek Annesi Tarafından Emzirilirken Boğularak Hayatını Kaybetti

Adana’da annesinin gece emzirdiği 2 aylık Amar Selami, boğularak hayatını kaybetti.

Olay merkez Seyhan ilçesi, Mestanzade Mahallesi’ndeki bir müstakil evin birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Ula Taha (21) ve Muhammet Selami'nin (25) iki ay önce kız bebeği dünyaya geldi.

İsmini Amar Selami koydukları bebek dün ağlayınca annesi, yatağında emzirmeye başladı.

Genç kadın bebeği emzirdiği sırada uyuyakaldı. Bir süre sonra uyanan kadın, bebeğinin nefes almadığını fark etti. Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'Burnunda kanama vardı'

Muhammed Selami (24), eşinin bebeğini emzirdikten sonra birlikte uyuduğunu belirterek, “Çocuğumu gördüğümde burnunda kanama vardı ve nefes almıyordu. Sağlık ekiplerinden yardım istedik. Hastaneye götürüldü ama kurtarılamadı” dedi.

Bebeğin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Küçükoba Mezarlığında toprağa verildi. Ön otopside annesinin emzirdiği bebeğin boğularak hayatını kaybettiği belirlendi.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
YORUMLAR
16.02.2022

İsimlerinden anladığım kadarıyla Suriye'li olduklarını anlıyorum ve bebeğe rahmet dileyerek anne ve babaya "İnşallah üreme organlarınız sonsuza kadar yok olur" bedduasını yolluyorum.

16.02.2022

Sepep ne mülteci olmaları mı, beddua döner dolaşır seni bulurmuş dikkat et

16.02.2022

annelerin en çok dikkat edilmesi gereken konu bebekle ilgilenirken çok dikkat edilmeli bir anlık uyku dalgınlık hayatlarına mal oluyor :(( melek kuzum yaa

16.02.2022

Maalesef bu herkesin başına gelebilir. Her yıl binlerce bebek bu yüzden ölüyor. Çok yakın bir arkadaşım, bebeğini doğumdan hemen sonra (HASTANEDE) bu yüzden kaybetti. Bu durumda aileyi suçlamak en hafif tabiriyle "kötülüktür".

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ