İki Ay Önceki Depreme Canlı Yayında Yakalanan Sunucu Yine Canlı Yayında Yakalandı

Malatya’da 2 ay önce yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depreme yayında yakalanan sunucu, Malatya’daki aynı büyüklükteki depreme yine canlı yayında yakalandı.

Malatya’da bugün Battalgazi merkezli yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan sunucu ve konuğunun yaşadığı kısa süreli panik kameralara yansıdı. Kentte uydudan yayın yapan Malatya Vuslat TV’de canlı yayınlanan program sırasında merkez üssü Malatya’nın Battalgazi ilçesi olan 5.2'lik deprem kameralara yansıdı.

Sunucu Mehmet Refik Metin ve konuğu deprem başlaması ile sakinliğini korurken reji ve görevliler korku yaşadı. Depremin bitmesi ile sunucu reklam arasına giderek yayını sonlandırdı.

İşte canlı yayında yaşananlar...

23 Kasım 2023 tarihinde yine merkez üssü Battalgazi olan 5,2 büyüklüğündeki depremde de sunucu Metin, canlı yayında depreme yine yakalanmıştı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Bir Kadın Nikahta Eşinin Elini Sıkmak İsteyen Kadın Nikah Memuruna İzin Vermedi
Ekran Kartlarına Zam Geldi, Kısa Süre İçerisinde Bilgisayarlara Yansıyacak
YORUMLAR
25.01.2024

Bu kadar dindar olup da ölümden bu kadar korkmak....bilemiyorum 🤷

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ