İki Aday Bir Araya Geldi: Erdoğan - İnce Görüşmesinde Neler Yaşandı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine ilişkin, 'Partimde kendilerini kabul edebilirim' demişti.

Görüşmeden basına yansıyan ilk fotoğraflar şöyle 👇

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne Mitingi'nde, 'Erdoğan ile bu akşam 21.00'de görüşeceğiz' ifadesini kullanmıştı.

40 dakikalık görüşme sonrası Muharrem İnce 'başarılar diledik, sohbet ettik' açıklamasında bulundu.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş görüşmenin ardından yaptığı açıklamada 'Birbirlerine başarı dilediler. İkisi de Rizeli'ymiş. Sohbet ettiler' diyerek görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Erdoğan'ın oturduğu koltuk sosyal medyada çok konuşuldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Koltuğun eleştiri konusu olması üzerine İnce gece geç saatlerde bir tweet atarak “AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan ile 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdik, sohbet ettik, başarı diledik. Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem” dedi.

Önümüzdeki günlerde, 100 bin imzayı bularak cumhurbaşkanı adayı olan Doğu Perinçek’i de ziyaret edip başarı dileyeceğini kaydeden İnce, 'Benim derdim kutuplaşmayı, ayrışmayı değil barışmayı, kucaklaşmayı gerçekleştirmek, herkesin Cumhurbaşkanı olmak' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
10.05.2018

Erdogan daki çöküntüye bakın. Adamda harbiden metal yorgunluğu var. M.İnce ise çok umutlu,mutlu,dinamik ve enerjik görünüyor. Erdoganın İnceyi alçak koltuğa oturtup kendisinin özel "tahtına" oturması onun özgüvensizliğinin bir göstergesi. Erdogan artık bitkin düşmüş. M.İnce nin sırasıdır C.başkanı olmak

10.05.2018

heyecanlanmış olmasın :))

09.05.2018

Tayyipsiz hava sahası istiyoruz

09.05.2018

Beden dili :); İnce gergin sol el yumruk sıkılı, sağ el bacak arasında, tamamen mecburi bir ziyaret, kesinlikle bir an önce bitirip gitme derdinde. Ancak diğerleri gibi ellerini birleştirmemiş yani saygı ve otoriteyi tanıma yok. Erdoğan : Büyük koltuk ve geniş alan kaplayarak misafire burası benim diyor. Mahkemelerde hâkimler daha yüksekte otururlar ve heybetli kıyafetler giyerler. Buradaki maksat ben büyüğüm, ben güçlüyüm, ben doğru karar veririm, bana güvenmek zorundasın imajını ve mesajını vermektir. Erdoğan'da bunun peşinde ama İnce uyum sağlamıyor sadece gergin ve bulunduğu yerden bir an önce uzaklaşmak istiyor. Çünkü ev sahibi misafira ağırlamadan ziyade baskınlık kurma peşinde. Yani deplasman golsüz bitti :)) İnce ezilip büzülmemiş, sadece rahatsız olmuş buda ev sahibinin amacında başarısız olduğunu gösterir :))

09.05.2018

Güzel okuma elleri birleştirmenin bildiğim kadarıyla bir anlamı daha vardı konuştukları her neyse ben bu işi biliyorum anlamıda taşıyordu yanılmıyorsam.

TÜM YORUMLARI OKU (101)