Ikea'dan Düşeş Koltuk Almanın Sevincini Paylaşan Kişinin Hevesini Kursağına Tıkayan Baltalı İlahlar

Siz kaç TL verirdiniz bu koltuğa? Dürüst olun ama!

İnsan bazen "düşeş" diye tabir ettiğimiz indirimli ürünler yakalayabiliyor. Mesela bu arkadaşımız da küçük bir defoyla bir koltuğu oldukça uygun fiyata almış.

Söz konusu koltuk da işte burada. Hayırlı olsun diyelim...

Ama tabii herkesi mutlu etmek ne mümkün? Koltuğu ve indirimi beğenmeyip hevesi bir miktar kursakta bırakan goygoycular tabii ki eksik olmadı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
15.12.2020

"Baltalı İlah" kavramıyla ne demek istediniz? İlah kelimesi her yerde kullanılmaya uygun değil biliyorsunuz. Bunu düzeltmenizi umuyorum. Laf edicek arkadaşlar lütfen düşünsün bir insana-mecaz da olsa- ilah demek inancımıza ne kadar uygundur? Din camiyle sınırlı değil dostlar.

Pasif Kullanıcı
15.12.2020

nezaketin sebebiyle hem hakaret etmeyecek hem de açıklama yapacağım: belli ki yaşın buna yetmiyor ama baltalı ilah çok eski bir çizgi-roman karakteri olan Zagor'un lakabıdır. Burada ilah olarak bahsedilen yenilmez, bilegi bukulmezdir. Kara Murat gibi düşünebilirsin. fakat sormadan edemeyeceğim: vijdanlarda yaşanması ama yorumlarda yargı dağıtmaya kadar ulaşan dininiz, size dunyevi kelimelere mesnevi anlamlar yuklenmemesini öğütlemiyor mu?

15.12.2020

dev amme hizmeti.. koltuğu buldum hakikaten 2599 TL.. bunu bu paraya alacak kerizler var demek ki.. aferm oğluma.

15.12.2020

koltuk astarı 2000 TL - ikea, evinizin her şeyi :) bu defo hikayesi de güzel yeniyo. satılmayan koltuğun astarını yırt al sana defolu koltuk. üretim maliyeti kaç? 100 TL. ok çiz 2600 ün üzerini yaz oraya 500 TL. yeni astar dikip 2600 yazmak salaklık çünkü

TÜM YORUMLARI OKU (28)