İkbal ve Ayşenur’u Öldürmüştü! Semih Çelik’in Kasaptaki İş Arkadaşı: “Marjinal Çocuktu, İşini İyi Yapıyordu”

İstanbul'un Fatih ilçesinde iki kadını yarım saat arayla öldüren katil Semih Çelik hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bir dönem kasap olarak çalışan Semih Çelik'in iş arkadaşı konuştu. Milliyet'ten Eren Koca'nın haberine göre, Çelik’in iş arkadaşı, ''Biraz marjinal bir çocuktu. Kasabın arka tarafında çalışıyordu çırak olarak, etleri hazırlıyordu. İşini iyi yapıyordu.Benim gözlemlediğim kadar psikopat bir ruh hali yoktu'' dedi. 

5 kez hastaneye yatırılan ve psikolojik sorunları olan 19 yaşındaki Semih Çelik, kendisiyle aynı yaşta olan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice katletti.

Olayın detayları haberimizde...

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Suç kaydının olmadığı tespit edilen Semih Çelik'in 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu ortaya çıktı. Polis kayıtlarına göre ise Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu öğrenilmişti.

Milliyet'ten Eren Koca'nın haberine göre, 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve 19 yaşındaki İkbal Uzuner’i vahşice katledip intihar eden Semih Çelik’in eski iş arkadaşı konuştu.

İsmini vermek istemeyen eski iş arkadaşı, “Semih iki sene önce yaklaşık beş ay kadar çalıştı. Sosyal, biraz marjinal bir çocuktu. Çok konuşmazdı ama içine kapanık değildi. Elektrikli bisikletle işe gidip geliyordu. Saygısız değildi. Kasabın arka tarafında çalışıyordu çırak olarak, etleri hazırlıyordu. İşini iyi yapıyordu. Benim gözlemlediğim kadar psikopat bir ruh hali yoktu. Psikolojik tedavi gördüğünü sonradan öğrendim” dedi.

Suç Kaydı Yok! Katilin Babası Konuştu: 'Psikolojik Sorunları Vardı'
Sosyal Medyadan İhbar: Kız Öğrencileri Taciz Eden Şüpheli Gözaltına Alındı
Okul Önünde Mide Bulandıran Olay: Öğrencilere Bakarak 'Mastürbasyon' Yaptı
8 Yaşında Öldürülmüştü: Narin'in Amcasının Cinayet Saatinde İtirafçı ile Yan Yana Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
YORUMLAR
08.10.2024

Şunu iyice bir anlamak lazım ben psikopatım laan psikopaat diye rollenen insanlardan bu algı oluşuyor gerçek psikopatların bir çoğu çok sakin soğukkanlı kibar kişilerdir hatta bir çoğu çevresi tarafından örnek olarak gösterilmiştir ve yine bir çoğu çok zeki başarılı tiplerdir gerçek kişilikleri ortaya çıkana kadar bu hep böyle sürmüştür… Yani bu çocuk için ailesinin çevresinin dediği gibi yok pandemiden sonra böyle oldu yok uyuşturucu kullandı diye yok çok düzgündü bir anda böyle oldu diyerek yumuşatma çabalarını bir geçiniz efenim

08.10.2024

Ömer sen de şu PP ni değiştirsen mi artık? En ufak şeyler bile anksiyetemizi tetikler oldu da.

08.10.2024

kasapta çalışmaya bilerek mi girdi acaba

08.10.2024

Günaydınnn

08.10.2024

Demek ki her günü sinsilikle geçmis seytan pcinin

TÜM YORUMLARI OKU (17)