İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice katlederek intihar eden katil Semih Çelik ile ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. 

Katil Semih Çelik’in, odasında bulunan okuduğu kitaplardan biri olan Kukla isimli kitap ile odasından çıkan çizimin ortak yanları olması sebebiyle katilin o kitaptan etkilenmiş olabileceği iddia edildi. 

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i katledip, intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik’in evinde yapılan aramalar sonucu kitaplığında bulunan bir romanın konusu dikkat çekti.

Çelik’in kitaplığındaki Daniel Cole’un yazdığı “Kukla” isimli romanda 6 kişiyi öldürüp vücut parçalarını birbirine dikerek başka bir beden oluşturan bir seri katilin cinayetinin peşine düşen bir dedektif anlatılıyor.

Semih Çelik’in evinde ele geçirilen cesede uygun kara kalem çizim çalışması ile romandaki cinayet detaylarının uyuşması, Semih Çelik’in “Kukla” romanından etkilenmiş olabileceğini akla getirdi.

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Katil Semih Çelik’in Evinden Çıkanlar
Semih Çelik’in Vahşice Katlettiği Ayşenur Halil’in Komşusu Cinayet Günü Yaşananları Anlattı
Katil Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Öldürmeden Önce Fırına Gidip “Üstüm Nasıl” Diye Sormuş!
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
YORUMLAR
07.10.2024

Ben o rafı ilk gördüğümde kitaplardan birisi günah keçisi olacak dedim. Bizim medya böyle şeylerden komplo safsatası üretmeye bayılır.

07.10.2024

Bunu haber yapmayı artık bırakın. Travma oluşturdunuz hepimizde. Sürekli gördükçe normalleşiyoruz. Psikopat ruhların kafasına sokuyorsunuz gözlerine soka soka. Şimdi Narin kızımız gibi magazinselleştirirsiniz bu korkunç olayı da.

07.10.2024

Gündem derdinizden, tıklanma derdinizden midem bulanıyor artık

07.10.2024

Daha önce de söyledim, yineliyorum, okuduğu bu kitap ve diğer bazıları da incelenip toplatılmalı, benzer içeriklerle psikopat katil eğiten kitaplar da öyle. Öte yandan soruyorum, bakanlık bu kitaba bandrolü vermeden içeriğini kontrol etmemiş mi? (tabi ki etmemiştir)

07.10.2024

olm ne mal adamsın ya o kitabı binlerce kişi okudu D&R'de bestsellerde 10 ay boyunca hiç inmedi, sebebi kitap değil..Sebebi uyuşturucunun ilkokullara kadar inmesi..Simitten bile ucuz olması.

TÜM YORUMLARI OKU (22)