İlahiyatçı İhsan Şenocak da Din Üzerinden CHP'yi Hedef Aldı

İlahiyatçı yazar İhsan Şenocak, 'Bir Müslümanın Allah-u Teala'nın huzuruna götüreceği en büyük ameli CHP'ye düşmanlıktır' ifadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan İhsan Şenocak, bu kez CHP'ye düşmanlığı bir müslümanın en büyük amellerinden saydı.

Yeni Akit yazarı Taha Emre Özdemir, köşesinde Şenocak'tan şu sözleri aktardı: "Bir Müslümanın Allah-u Teala'nın huzuruna götüreceği en büyük ameli CHP'ye düşmanlıktır."

Yazıda ayrıca Şenocak'tan şu sözlere yer verildi: "Dinime, imanıma, bütün mukaddesatıma kast eden CHP'ye karşı oluşum, ahirette güvendiğim en büyük amelimdir."

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de dün Saadet Partisi'nin Şii inancına sahip İran'la yakınlığından dolayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediğini öne sürmüştü.

Ünlü, Saadet Partisi'ni destekleyenlerin 'ahirette hüsranla karşılacağını' iddia etmişti.

İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucusu İhsan Şenocak, kot pantolon giyen kadınları ve bunu engellemeyen babalarını cehennemlik ilan ettiği video ile 'şöhret olmuş' ve ardından birçok konuda keskin söylemleriyle medyada kendine yer bulmuştu.

İlgili haberler ⬇️

Deprem ve Sel Felaketlerini Kadın Haklarına Bağlayan İlahiyatçı İhsan Şenocak Tepkilerin Odağında!
Şenocak'tan, 'Depremzede Evlatlıkla Evlenilebilir' Diyen Diyanet'i Eleştiren Altaylı'ya: Sen Kimin Çocuğusun?
İlahiyatçı İhsan Şenocak’tan Tepki Çeken ‘Filenin Sultanları’ Paylaşımı

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Tekel Bayileri BAT Sigara Grubunu Satmama Kararı Aldı
YORUMLAR
16.04.2023

tek hucreli asagilik organizmalar da konusabiliyor,suphanallah.

16.04.2023

amip sende yorum yapabiliyorsun neye şaşırdın

16.04.2023

Bir Deist olarak kafam rahat.Öldükten sonra hesaba çekilecek miyiz bilmiyorum ama çekileceksek de yaptığımız iyi ve kötü şeyler üzerinden olacaktır.Bir partiye oy verilmesini salık veren bir Tanrıya değil aklımızla,vicdanımızla kendi kararlarımızı almamızı isteyen bir Tanrıya inanıyorum.Kadınları kara çarşafa mahkum eden değil tüm renkleri yaratan bir Tanrıya inanıyorum.Bugün dinin arkasına saklanarak işlenen suçları,cinayetleri,haksızlıkları aklayan değil kimden gelirse gelsin her türlü kötülüğün karşısında olan bir Tanrıya inanıyorum...

16.04.2023

Iktidarın değişmesi halinde, Akp döneminde elde ettikleri sınırsız ayrıcalıklar ellerinden alınacağı için panik halindeler. Bundan korkuyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (52)