İHH Çağırdı, Emniyet Seyretti... Yasağa Rağmen Konsolosluk Önünde Yapılan Gösteri Tepki Çekti

İsrail polisinin Mescid-i Aksa baskınına tepki gösteren kalabalık bir grup Beşiktaş'ta İsrail Konsolosluğu önünde Filistin'e destek gösterisi düzenledi. Sokağa çıkma kısıtlamasında İHH'nın çağrısı ile düzenlenen gösteriye Emniyet güçlerinin hiçbir işlem yapmaması tepki çekti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, dün gece Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yasak olmasına rağmen vatandaşları Filistin'e destek için İsrail Konsolosluğu önüne davet etti.

Yıldırım'ın o paylaşımı 🎥

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İHH Başkanı'nın çağrısıyla onlarca kişi toplandı. 👇

Gece saatlerinde İHH'ya bağlı kalabalık bir grup konsolosluk önünde toplanarak İsrail ve ABD aleyhinde sloganlar attı. Bazı protestocular ise cep telefonlarıyla sosyal medyadan canlı yayın yaptı.

Protestolar sırasında polis konsolosluk çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı ancak göstericiler hakkında hiçbir işlem yapmadı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar eylemlerini sürdüren göstericiler konsolosluk önünde namaz kıldı.

İHH, gösteriden fotoğrafları ise bu tweet'le paylaştı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yasağın hiçe sayıldığı gösteri sosyal medyada tepkiyle karşılandı 👇

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
08.05.2021

turistten farkları yok zaten hepsi de arap sayılır. bi türk neden evinde filistin bayrağı bulundurur ki? sorsan 1 tanesi bile ulusal bayramlarda türk bayrağı asmamıştır.

08.05.2021

Asar mı amk çöl bedevileri. Bu orospu çocukları Atatürk'e, Türklüğe küfür edilirken gram seslerini çıkarmazlar. Ha pardon çıkarırlar, bir küfür de onlar ederler. Ama nerede bir Ar*p itinin götü sıkışsa ellerinde tuzlukla böyle koşarlar. Vatansız piçler.

08.05.2021

AKP'nin oy kaybetmeyelim de kendi tabanımız ne isterse yapalım kafası.. Klasik siyasal islamcı ikiyüzlülüğü.

işte bu fotoğraf Türkiye fotoğrafı. bu ülke onlara göre siyasal islamcıların, arap sevicilerin üstün olduğu; diğerlerine ise yeri gelince marketten don almanın dahi yasak olduğu bir ülke. Bunu açıkça göstermekten de çekinmiyorlar! İHH başkanı hakkında soruşturma açacak mı İçişleri Bakanı?

08.05.2021

İçişleri bakanı seçim sonrası ikinci yargılanması gereken kişidir. Ama adım gibi eminin ki, ilk başta direnmeyi deneyecek, ondan sonra da "herşeyi başşgan'ın emriyle yaptım" diyerek sıyrılmaya çalışacaktır. Dün karakol önünde onlarca kişi saatlerde sıra bekledi, kapıyı açmadılar, keyfi toplantı yapılıyordu ve izin için güneş altında bekleyen halk onların umrunda bile değildi. Eyyyy Kelbakan! Devran döndüğünde sen sokağa sivil çıkacaksın ve keline ilk tükürecek kişi ben olacağım...

TÜM YORUMLARI OKU (25)